Isklar Sparkling Cathrine Aasen nett
Isklar Sparkling Cathrine Aasen nett

Ny Isklar Sparkling fra Folgefonna

Den norske flaskevannprodusenten Isklar, som selger naturlig mineralvann fra Folgefonna, forbereder i disse dager lanseringen av Isklar Sparkling: – Isklar Sparkling vil være i butikkhyllene fra og med 1. februar, sier Cathrine Aasen, markedssjef i Isklar. Isklar har som mål å bli en av verdens ledende flaskevannprodusenter.

Publisert

Isklar lanserer Isklar Sparkling. (Foto: Isklar)

Isklar har lenge planlagt å utvide sitt produktsortiment til å omfatte mer enn stillvann. Norge er første ute med lanseringen av Isklar Sparkling.

– Lanseringen er en viktig milepæl for Isklar. Ved å utvide produktsortimentet blir vi en komplett tilbyder av flaskevann. Med sparklingvarianten på plass, kan vi nå tilby en fullverdig produktserie med naturlig mineralvann, sier Aasen.

Design

"Den nye innovative Isklar Sparkling-flasken blir lett synlig i butikkhyllene. Det er det britiske designbyrået Blue Marlin som har designet Isklars prisbelønte visuelle profil, og det er de som har videreutviklet stillvannflasken til en annerledes og spennende sparklingflaske", heter det i en pressemelding fra Isklar.

Det har vært en lang prosess å utvikle en flaske med de karakteristiske Isklar-fasettene som samtidig er tilpasset kullsyre.

– Produsenten av flaskeverktøyet mente dette var en umulig oppgave. Etter mange runder har vi imidlertid bevist at det faktisk var mulig, sier Aasen. Resultatet er en unik og stilig flaske som skiller seg markant fra alle andre flasker i kategorien.

Grundig testing

I likhet med designprosessen har også produktutviklingen vært grundig.

– Vi har testet ulike varianter og føler oss sikre på at vi har utviklet et flaskevann med et middels lavt og riktig kullsyrenivå tilpasset forbrukerens preferanser. Vannet smaker friskt og naturlig, forteller Aasen.

Isklar Sparkling har de samme helsemessige effektene som stillvannet, deriblant et svært lavt mineralinnhold som gir den friske og myke smaken.

Positiv mottakelse i Norge

Markedssjefen i Isklar har så langt bare positive erfaringer med å lansere norsk vann i Norge:

Isklar lanserer Isklar Sparkling. Her markedssjef i Isklar, Cathrine Aasen. (Foto: Isklar)

– Vi gleder oss til å lansere Isklar Sparkling. Lanseringen av Isklar i Norge for ett år siden gikk over all forventning, og har bidratt til å dempe fallet i vannkategorien. Med Isklar Sparkling som et ekstra ben å stå på venter vi god salgsvekst i 2010, sier Aasen.

Isklar Sparkling kommer i 460 ml og 975 ml. Begge flaskestørrelser er også tilgjengelig som sekspakninger.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS