CQube1
CQube1

Ny generasjon ferskbryggmaskiner

Nylig introduserte Crem International CQube, som representerer en ny generasjon ferskbryggmaskiner.

Publisert

CQube peker inn i fremtiden.

– Utviklingen av maskinen startet for to og ett halvt år siden, basert på feedback fra markedet i mer enn 10 år. Det er også hentet ideer fra andre bransjer, sier Johan Aglen, adm.dir. i konsernets norske selskap, som holder hus på Hvam like nord for Oslo.

Han fortsetter:

- Resultatet ble en maskin med eksklusiv design og fleksibel teknikk og en helt ny modultenkning som gjør det mulig å komplettere eller oppgradere maskinen etter eget behov i takt med at nye moduler utvikles.

Miljøvennlig

- Innovasjonen peker inn i fremtiden:

– Maskinen er miljøvennlig ved at den forbruker halvparten så mye strøm som tilsvarende maskiner. Den er konstruert for å være særdeles servicevennlig. Det viktigste er likevel smaken på kaffen maskinen produserer, poengterer Aglen og viser til at den er godkjent av Norsk Kaffeinformasjon/European Coffee Brewing Centre.

Kvalitetsmelk fra bag-in-box

Det vil i nær fremtid lanseres mange sterke nyheter relatert til CQube. Ett eksempel: Oppbevaring i kjøl og stadige innkjøp av kaffemelk i små kvanta kan bare glemmes.

Et intensivt samarbeid mellom Coffee Queen og Milko har resultert i en bag-in-box-løsning hvor vanlig lettmelk pasteuriseres ved ultrahøy temperatur og forpakkes antiseptisk.

Lang holdbarhetstid

Den praktiske femlitersposen kan oppbevares i romtemperatur opptil seks måneder. Åpnet og korrekt installert i CQube-maskinen holder den seg fersk i flere dager. Konseptet gir med andre ord helt nye muligheter for den kresne kaffeelskeren.

Det nye konseptet består av tre vitale deler originalt utviklet for CQube: en peristaltisk pumpe, et nytt blokkelement og et nytt miksersystem som visper melken till et perfekt skum. De tekniske løsningene er hentet fra legemiddelindustrien, som for eksempel distribusjonsventiler og koplinger, som garanterer at det ikke slippes inn luft i melksystemet. Dessuten er det et automatisk rengjøringssystem som ser til att maskinen holder høyest mulige hygieniske krav.

Løsningen er hygienesertifisert (HACCP) og CQube er energideklarert.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS