hellstrømHvit2

Nå lanseres Hellstrøms hvite

Eyvind Hellstrøm fikk gode kritikk for sin rødvin, Hellstrøm Bon Rouge, da den ble lansert i fjor. Nå lanseres også Hellstrøms nye hvitvin, Hellstrøm Bon Vin Blanc Chablis.

Publisert

Hellstrøm Bon Vin Blanc Chablis er en økologisk serifisert Chablis fra den kjente produsenten Jean-Marc Brocard. Økologisk betyr at vinen kommer fra vinmarker hvor det ikke er brukt kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel eller andre kjemikalier.

Vinen er 2011-årgang og er tappet med skrukork, som er et veldig bra alternativ for viner som skal drikkes unge.

Eyvind Hellstrøm, Christopher Moestue og Jean-Marc Brocard lanserer Hellstrøm Bon Vin Blanc Chablis.

Chablis

Vinen er produsert i det typiske jordsmonnet i Chablis som gir vinen den karakteristiske mineraliteten.

Hellstrøm selv har naturligvis bidratt til å finne blenden, i samspill med Brocard og Christopher Moestue. Målet var å finne en erketypisk fransk hvitvin som passer til havets delikatesser som grillet sjøkreps, østers, skalldyrplatå, rød og hvit fisk med mer.

Sjømat- og terrassevin

Passer til aperitiff, til fisk, skalldyr og som terrassesvin.

Vinen er Vinmonopolets bestillingsutvalg, som betyr at hver enkelt pol bestemmer om de ønsker å ta den inn i sitt sortiment. Hvis den ikke finnes i ditt lokale pol, må den bestilles spesielt.

Les om lanseringen av Hellstrøms røde vin i fjor her

Hellstrøm Bon Vin Blanc Chablis 2011

Land: Frankrike

Produsent: Jean-Marc Brocard

Druer: Chardonnay (100 %)

Pris: 160 kroner (Vinmonopolet, bestillingsutvalget)

Nettside norsk importør:www.mostue.com

Smaksnotat kommer i neste utgave av Horeca (nummer 4 2012)

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS