Piccolinis for barn1 nett
Piccolinis for barn1 nett

Nå kommer sunne Barne-Piccolinis

Nå får alle barn egne små sunne pizzaer. Barne-Piccolinis er bittesmå pizzaer, og nå kommer det to nye sorter, en med pølse og en med pasta. Siden det er mindre salt og fett i dem passer de bedre for barna.

Publisert

Barne-Piccolinis med pasta.

Det er pizzafabrikken Wagner som lager barne-Piccoliniene.

Små Piccolinipizzaer er ikke helt nytt. Det selges både i Norge og i mange andre land, men det som er nytt er at det blir lagd egne, sunnere pizzaer for barn.

Mindre salt

- For Wagner pizza er naturlig god smak veldig viktig, derfor har vi ikke tilsatt smaksforsterkere eller aroma i pizzaene våre. All

Barne-Piccolinis med pølse.

den gode smaken kommer fra friske gode råvarer, som for eksempel solmodne tomater fra Italia. Pizzaene er først og fremst ment til barn, derfor har vi redusert saltinnhold og fettinnhold siden barn skal ha mindre salt enn voksne, sier Kari Helverschou hos Wagner Pizza.

Små porsjonstørrelser

– Foreldre er svært opptatt av riktig porsjonsstørrelse til barn. Muligheten til å velge størrelse på produkter, og ha fleksibilitet i det de serverer barna, er viktig for småbarnsforeldre, sier en dame som heter Annechen Bugge i Statens Institutt for Forbruksforskning

Horecanytt.no

"
Powered by Labrador CMS