Mack Arctic Lite nett

Mack Arctic Lite - lavkaloriøl fra nord

Salget av lavkaloriøl i Norge er fortsatt i sterk vekst. Mack lanserer nå sitt andre lavkaloriøl, Arctic LITE som er en lavkalorivariant av det populære Arctic Beer. Bryggeriet lanserte sitt første lavkaloriøl, Mack LITE, i februar i fjor. Da utgjorde lavkaloriøl rundt fire prosent av ølsalget i dagligvarehandelen. Nå har denne andelen økt til hele 10 prosent.

Publisert

- Vi ser at etterspørselen etter lavkaloriøl stadig øker, og har valgt å ta konsekvensen av det, sier produktsjef i Mack, Cathrine Giæver. Hun forteller at nyheten Arctic LITE er et lavkaloriøl for de iskalde og friske opplevelsene, og appellerer til den aktive og sporty forbruker.

Lettere enn Arctic Beer

Arctic LITE er brygget med utgangspunkt i oppskriften til det populære Arctic Beer, og har mange av de samme smakskvalitetene.- Arctic LITE er lettere og enda friskere enn Arctic Beer, og passer dermed utmerket som tørstedrikk etter små og store anstrengelser, sier Giæver. Produktsjefen mener det var naturlig å ta utgangspunkt i Arctic Beer da lavkaloriøl nummer to fra Mack skulle lanseres. Arctic Beer er bryggeriets nest største produkt, og er velkjent for de fleste.

Har forventninger

- Vi har all mulig grunn til å tro at Arctic LITE blir en suksess, og har store forventninger til nykommeren, forteller Giæver.Iskaldt, forfriskende og litt lettere øl fra verdens nordligste bryggeri blir til verdens første arktiske lavkaloriøl; Arctic LITE.Ølet inneholder 30 prosent færre kalorier og 60 prosent færre karbohydrater enn vanlig pilsner.

Powered by Labrador CMS