BrødogBrødbaking2

Kunsten å bake gode brød

De erfarne bakerne i Åpent Bakeri ønsker med boka ”Brød og brødbaking” at du skal lære de viktigste elementene i brødbakingens kunst. Samtidig skal du kunne åpne melposen og sette i gang før boka er lest fra perm til perm. En nyttig bok også for proffer.

Publisert

Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer, og har fem utsalgssteder i Oslo. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis.

Nå deler disse bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmelighetene bak sine beste brød med oss alle.

De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød, slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem.

Sigurd Fandango har tatt bildene i boka.

Brød og Brødbaking

Forfattere: Erik Røed/André Løvaas/Åpent Bakeri

Antall sider: 190

Pris: 399 kroner

Forlag:Cappelen Damm

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS