Lambi toalettpapir

Kunst på toalettpapiret

Den anerkjente grafiske designeren Cecilia Carlstedt gjør Lambi-papir til et designprodukt for hverdagsbruk.Designorienterte hjem og hoteller får nå et nytt hverdagsprodukt som kan sette prikken over i'en. Lambi har fått den grafiske kunstneren Cecilia Carlstedt til å dekorere en ny linje kjøkken- og toalettpapir.

Publisert

- Jeg tilnærmet meg Lambi med samme innstilling som jeg gjør med andre mote- og designkunder. Mønsteret skal glede omgivelsene før det kastes, sier Carlstedt som er kjent for sin livlige tegnestil.

La Perla og Swarovski

Carlstedt har designet blant annet for La Perla og Swarovski. Hun beskriver mønsteret til den nye serien fra Lambi som organisk, lekent og eksentrisk. Carlstedt mener selv at designet gir assosiasjoner til en idyllisk og paradisliknende omgivelse.

Mønsteret til den nye serien fra Lambi ble tegnet for hånd før det ble konvertert digitalt og fargesatt.

Tegnet på toalettpapir

- Allerede som barn pleide jeg å tegne på forskjellige materialer, også toalettpapir. Serien fra Lambi vil passe inn i eventyrbøkenes verden, slik som Alice i Eventyrland, fortsetter Carlstedt.

Kjøkken- og toalettpapiret som er designet av Cecilia Carlstedt for Lambi selges i velassorterte butikker allerede fra februar. Lambi Limited Collection er tilgjengelig i flere fargealternativer.

Skjønnhet i hverdagen

- Vi mener dette bringer litt skjønnhet inn i hverdagen på en helt ny måte. Kjøkken- og toalettpapirets design har tradisjonelt ikke fått noen oppmerksomhet. Lambi har alltid vært en forløper på kvalitet, og nå kan de også betraktes som en del av interiøret, forteller Anna Jenkins, brand manager for Lambi.

Lambi Limited Collection toalettpapir er tilgjengelig i pakker med seks ruller i nyanser av petroleumsblått og lilla. Produktseriens kjøkkenpapir er tilgjengelig i pakker med tre ruller i nyanser av grønt og marine.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS