Knorr Gourmet

Knorr Gourmet-sauser

Knorr-saus er et daglig syn i mange butikkhyller Norge rundt. Nå har sausene fått både ny drakt og nytt innhold som skal hjelpe deg i hverdagens matlaging. Serien består av fem sauser. Alle sausene er uten smaksforsterkere og er konservert gjennom tørking som er naturens egen metode.  

Publisert

Vi elsker alle en god saus, og i flere oppskrifter står det gjerne at man skal begynne med en god kraft. Men ofte skal kraften gjerne koke i fem, seks timer, og så kokes inn til det halve. Hvem har tid til slikt i en travel hverdag?

De fleste av oss kjenner følelsen av stort pågangsmot og skapertrang når vi har sett en rett som vi skal diske opp med til oss selv eller gjester.

Men hvor ofte har vi ikke møtt på en liten nedtur når oppskriften kommer til punktet «og lett lager mann 1/2 l god kalvekraft»

En virkelig god saus tar måltidet rett til himmels, og med de nye Knorr Gourmet sausene har du et godt utgangspunkt for å lage en saus med det lille ekstra på en travel hverdag.

Serien består av:

Gourmet 3-pepper

Gourmet kantarell

Gourmet rødvin

Gourmet hvitvin og sitron

Gourmet Sandefjordsmør

Tørking er en naturlig konserveringsmetode. Knorr sauser er laget av utvalgte råvarer som er tørket. Det er hemmeligheten bak den gode smaken. I tillegg holder tørket mat seg lenge, uten store og energikrevende krav til oppbevaring.

Pakningen inneholder 3 poser saus og koster ca 23,90.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS