Øyvind Selboe Bruktutstyr
Øyvind Selboe Bruktutstyr

Kjøp brukt og spar over 50 prosent

- Når du skal starte opp for deg selv eller fornye utstyret ditt er det alltid viktig å få best mulig pris på det du kjøper. Men det mange ikke vet eller glemmer er at det finnes brukt utstyr som er betydelig billigere enn å kjøpe nytt, sier daglig leder Øyvind Selboe i Bruktutstyr.no.

Publisert

Øyvind Selboe er daglig leder i Bruktutstyr.no. (Foto: Anne Britt Kjønsberg)

Etter bare en måneds drift av portalen kan du på Bruktutstyr.no i dag enkelt finne nesten alt utstyr du trenger til å starte for eksempel en kaffebar eller en liten kafé.

Gjøre et kupp

Mange av disse produktene er så godt som nye fordi det er demo, utstillingsmodeller eller rett og slett er lite brukt av forrige eier.

– Det er helt sikkert mange som tenker ”jeg har veldig lyst til å starte for meg selv, men det er altfor mye penger i inngangsum”. Dette kan portalen hjelpe til med og i tillegg til at det er lønnsomt er det også miljøvennlig å handle brukt, sier Selboe

Mer miljøvennlig

- Et av målene våre i tillegg til å gjøre bransjen mer miljøvennlig er å gjøre det mulig for nyetablerte bedrifter å komme i gang for en rimelig penge. Mange bedrifter som sliter med økonomien etter kort tid, gjør dette fordi de bærer med seg høye kostnader fra oppstarten, sier han videre.

Anslått pris

På portalen kan du nå finne en liste over brukte produkter som sammenlignes med anslått nypris, alle disse produktene ligger til salgs på portalen i dag.

- Denne viser at det faktisk er mulig å spare veldig mye penger på å handle brukt i stedet for nytt utstyr, uttaler Selboe.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS