Kitchen Aid Alt i ett nett

Kjøl/frys- og vinskap i ett

KitchenAid lanserer denne høsten et kombinert kjøl/frys- og vinskap med humidor som gir kjøkkenet et profesjonelt inntrykk. Design i rustfritt stål og gjennomtenkte funksjoner forener det eksklusive med profesjonell funksjonalitet.

Publisert

KitchenAid med både kjøle- og frysemuligheter, samt med vinskap. (Foto: KitchenAid)

De uttrekkbare hyllene av tre er vibrasjonsdempede. Dette er viktig for at aromastoffene i vinen ikke skal koagulere, men fortsette å avgi smak under hele lagringsprosessen.

Øverste hylle fungerer også som en humidor med spesialhylle til sigarer. Ventilasjon med kullfilter sørger for luktfri fuktighet.

Vindelen

- KitchenAid vinskap gir vinen forutsetninger for å modne langsomt. Skapet har tre temperatursoner til forskjellige behov. Sensorer garanterer stabil og nøyaktig temperatur. Dette gjør at vinen får modne i egen takt, uten hemmende kulde eller påskyndende varme, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager Norge.

Kjøledelen

Kjøleskapsdelen er ekstra bred og gir derfor oppbevaringsmuligheter utover det vanlige. Den inneholder også en separat, temperaturregulert skuff til fersk fisk og kjøtt som skal ha lav temperatur, men ikke fryse.

Frukt og grønnsaker har en spesialskuff med tilpasset luftfuktighet og temperatur for lengre holdbarhet. Multiflowsystemet i det romslige skapet fordeler kulden på en gunstig måte, der luften renses med et antibakterielt filter.

Frysedelen

Frysedelen som rommer 153 liter, har uttrekkbar front og skuffer som raskt gir god oversikt over hva som finnes. No Frost-systemet kontrollerer og styrer luftgjennomstrømning, luftfuktighet og temperatur. Dette hindrer rim- og isdannelse. Maten bevares bedre samtidig som man sparer energi. En annen finesse er funksjonen Fast Freezing som hurtig fryser ned selv en større mengde næringsmidler.

Kjøl/frys og vinskap kan også leveres hver for seg (Bottom Mount KRBC-9010 og Wine Cellar KRVC 1810).

Proffkjøkken for hjemmekokker

KitchenAids kjøkkenprodukter er utviklet i samarbeid med yrkeskokker med fokus på at også hjemmekokken skal kunne lage mat i et profesjonelt kjøkken med profesjonelt utstyr.

Veiledende utsalgspris: 96 000 kroner

Mer informasjon på Kitchen Aids hjemmeside

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS