Whirlpool induksjon 6sense2 nett
Whirlpool induksjon 6sense2 nett

Induksjonstopper med den sjette sans

Whirlpool lanserer induksjonstopper med 6TH SENSE-sensorteknologi. En ny generasjon komfyrtopper med helt ny teknologi, som er miljøvennlige, sikre og sparer inntil 20 prosent energi.

Publisert

Whirlpool lanserer induksjonstopper med 6TH SENSE-sensorteknologi.

Whirlpools induksjonstopper er de første med den nye 6TH SENSE sensorteknologien og flere nye finesser som gjør matlagingen enklere.

Den innovative teknologien på Whirlpools nye induksjonstopper garanterer maksimal kontroll og effektivitet med inntil 20 prosent redusert energiforbruk takket være 6TH SENSE. Komfyrtoppene har mange nye funksjoner, som gjør matlagingen morsommere, sikrere og raskere, heter det i en pressemelding.

Norden størst

– Norden er størst i Europa på induksjonsvarme til matlaging. Derfor er det ekstra morsomt å kunne tilby et helt nytt utvalg av komfyrtopper med mange, spesielle energi- og tidsbesparende funksjoner. Designen er dessuten også meget tiltalende, sier Christian Handeland, Commercial Manager, Whirlpool Norge.

Funksjonen Boil

En nyhet er 6TH SENSE Boil, en funksjon som aktiveres med et trykk på berøringspanelet. Funksjonen registrerer når vannet koker, samtidig som man hører et lydsignal. I det vannet koker regulerer komfyrtoppen automatisk effekttilførselen, slik at vannet holder jevn temperatur like under kokepunktet.

6TH SENSE Syde er en annen praktisk ekstrafunksjon. Det betyr at komfyrtoppen registrerer og tilpasser effekten for å holde en konstant temperatur for småkoking og trekking.

Nøyaktig temperaturkontroll

Den meget nøyaktige og fleksible temperaturstyringen gjør at de nye komfyrtoppene tar seg av alle typer matlaging med utmerket resultat - fra å smelte sjokolade på lav temperatur til å fritere og woke med høy varme. Den kraftige funksjonen Booster gjør at de nye komfyrtoppene med 6TH SENSE oppnår maksimal temperatur meget raskt. Sammenlignet med vanlige keramikktopper sparer man mer enn halve tiden ved oppkok.

Gjør kjøkkenet sikrere

De nye komfyrtoppene har flere innebygde funksjoner som gjør kjøkkenet sikrere. I tillegg fører induksjonsteknologien til at temperaturen på komfyrtoppen er forholdsvis lav under matlagingen.

Registrering av kokekar: Dersom man slår på feil kokesone uten å sette et kokekar på den, slår kokesonen seg av automatisk.

6TH SENSE Cook-dry: Sensorer registrerer varmen og slår av ved eventuell overoppheting og tørrkoking. De nye komfyrtoppene er selvfølgelig også utstyrt med et overkokingsvern som slår av kokesonen hvis det som koker, koker over og renner ned på komfyrtoppen.

Tre funksjoner som gjør matlagingen enklere

Med det nye kontrollpanelet får man riktig effekt med bare en lett berøring. Man drar fingeren over glideren og velger effekt. Med funksjonen Twinzone kan to av kokesonene på komfyrtoppen stilles inn til å fungere som én sone.

Bra når du for eksempel har store kokekar. Må du av en eller annen grunn gå fra matlagingen en liten stund finnes det en «pauseknapp» som kobler ut varmen. Den kan lett aktiveres igjen, for å fortsette matlagingen på samme effekttrinn som før når man kommer tilbake.

Produktfakta:

ACM 754/BA, fasettslipt. 52 x 770 x 510 mm. Veil. utsalgspris: 10 590 kroner

ACM 751/BA, fasettslipt. 52 x 650 x 510 (passer standardmål på 560 x 490 mm). Veil. utsalgspris: 9 990 kroner

Egenskaper:

- 6TH SENSE Boil, sensorteknologi som registrerer når kokepunktet er nådd og tilpasser effekten automatisk, for å opprettholde kokepunktet

- 4 energieffektive induksjonssoner med booster på samtlige soner

- Perfekt matlaging med Whirlpool, takket være jevn distribusjon av varme

- Brukervennlig og enkel betjening av temperatur med glideføler

- Funksjon for syding hindrer at maten kokes i stykker

- Lav temperaturinnstilling for smelting av eksempelvis sjokolade og smør

- Twinzone, to soner kan lett stilles inn og fungere som en stor kokesone når man skal bruke store kokekar.

- Elektronisk barnesikring , funksjonslås for økt sikkerhet

- Automatisk registrering av kokekar

- Overkokingsbeskyttelse – slår seg av automatisk hvis det koker over

Pressemelding

Powered by Labrador CMS