Nortura Liveche lår utbenet

Høstlanseringer fra Nortura Storkjøkken

Både Gilde og Prior kommer med mange nye horeca-produkter denne høsten. Ferdig porsjonspakkede og sousvidekokte varianter er både enkelt å tilberede og kostnadseffektivt på kjøkkenet.

Publisert

"Denne høsten lanserer vi hele ni produkter som gjør din kjøkkenhverdag enklere. Er du på jakt etter mer eksklusive varianter, kommer også fristende produkter som Kalv Culotte i Gilde Ekstra-serien og ferdig utbenet Livèche kyllinglår fra Prior. Her er det mange muligheter til å imponere gjestene dine. Sprek også opp høstmenyen med de smakfulle og fyldige "høstpølsene" Bolzano og Berlinerwurst", heter et i en melding fra Nortura Storkjøkken.

Ferdig kokt kjøtt - Praktisk nyhet fra Gilde!

Gilde Storfekjøtt strimlet kokt

Salt forkokt fårekjøtt

2 kg Fersk

Gilde Fårekjøtt u/ben lettsaltet kokt

2 kg Fersk: Med ferdig kokt strimlet storfekjøtt og lettsaltet fårekjøtt uten ben, har du et godt utgangspunkt for å lage gryter og supper til alle anledninger. Varmebehandlingsprosessen gir mørt og godt kjøtt som er klart til bruk. Bruk det for eksempel til en fyldig ertesuppe med fårekjøtt og bacon.

Gilde Svinebog salt kokt skivet

2,5 kg, Fersk: Ferdig kokt salt svinebog i skiver gjør tilberedningen rask og enkel. Kjøttet er mørt og saftig og kan serveres med stuede grønnsaker. Prøv også gjerne med ovnsbakte rotgrønnsaker, brokkoligrateng eller nykål.

Perfekt fastfood - i ferdige porsjonspakninger

Kjente og kjære produkter pakket i emballasje tilpasset en porsjon. Produktene gjør tilberedning enklere, du får mindre svinn og øker muligheten for å ha variasjon på menyen.

Kyllingsnadder porsjon.

Kan brukes til alle tradisjonelle biffsnadder- og tacoretter, men også som ingrediens i småretter som bakt potet, pitabrød, bagetter og som topping til litt større middagsretter som pizza, pasta, i ulike typer wraps og i retter med ris og grønnsaker.

Gilde Biffsnadder marinert porsjonspakket 150 g

40 porsjoner à 150 g, 6 kg Fryst: Saftig og mørt kjøtt til biffsnadder med smakfull marinade. Server gjerne som tradisjonell biffsnaddermiddag eller i pita.

Gilde Tacokjøttdeig stekt porsjonspakket 70 g

Tacokjøtt ferdig porsjon

85 porsjoner à 70 g, 5,95 kg Fryst: Smak av taco, men samtidig mild og god. Varmes opp og legges rett i wraps eller taco. Pakkene kan varmes rett på rullegrillen.

Prior Kyllingsnadder kryddermarinert porsjonspakket 150 g

40 porsjoner à 150 g, 6 kg Fryst: Kryddermarinert strimlet kylling av lårkjøtt med smak av chili og paprika. Passer i wraps eller som kyllingsnadder på tallerken med salat

Kyllingfilet sousvidekokt

ca. 150 g, 5x 1,35 kg Fryst: Ferdig kokt kyllingfilet gjør det enda enklere å servere sunne og lette retter året rundt. Kyllingfileten passer sammen med det meste av andre råvarer og krydder. Bruk ferdig kokt filet til Cæsarsalat, Club sandwich eller en varmrett til lunsj eller middag.

Kyllingfilet sousvidekokt krydret

150 g, 5x750 g Frys: Kyllingfileten er krydret med en god og kjent smak og passer godt som fastfood. Produktet er hurtig å tilberede da det er sousvidekokt. Passer perfekt som et sunnere alternativ til hamburger eller på tallerken sammen med salat eller pommes frites.

Server for eksempel i grovt polarbrød med rømmedressing

Livèche utbeinet kyllinglår

Liveche lår utbenet

ca. 350 g, 2,1 kg Fersk: Livèche utbeinet kyllinglår med skinn gjør tilberedningen av en eksklusiv råvare enkel. Lag for eksempel aprikos- og chorizofylt kyllingrulade med sitron/erterisoni, fritert søtpotet og chorizosmør. Navnet "Livèche" er løpstikke på fransk; også kjent som kjærlighetsurt. Denne urten er en viktig del av fôret til Livèche kyllingen. Kyllingen har også et eget uteareal hvor den kan gå fritt. Derfor sier vi at den store og saftige Livèche kyllingen er fôret på luft og kjærlighet.

Gilde Ekstra Kalv Culotte

Gilde Ekstra Kalv Culotte

Pakningsstørrelse: ca. 400 g, fersk: Culotte er mørbradlokket med fettlokk på. Fettlokket kan gjerne rutes opp før steking. Det anbefales å helsteke produktet, eller å bresere det. Serves for eksempel med potet- og soppvårruller, appelsin-og cayenneglace, salviegnocci, syltet shitake og boc choi.

Gilde Ekstra kalv er utsøkt, mørt og saftig kalvekjøtt produsert på en helt spesiell måte. Riktig fôring, bearbeiding og mørning gir et kvalitetskjøtt fra norsk landbruk. Gilde Ekstra kalv kommer fra spesielt utvalgte kalveslakt. For å få mørheten perfekt, blir slaktene hoftehengt.

Prior Kyllingkarbonader håndstekte

Kyllingkarbonader

70 g, 5 kg Fryst: Prior håndstekte kyllingkarbonader er stekt i margarin og har hjemmelaget preg og smak. Kakene har en fast men saftig konsistens. Med disse karbonadene kan du lage de lekreste smørbrød og de mest fristende varmretter til lunsj og middag. Den nøytrale smaken gjør det enkelt å velge tilbehør. Prøv for eksempel syltet løk, lun potetsalat og sennepssaus.

Spesialpølser: Bolzano og Berlinerwurst

Gilde Spesialpølse Bolzano

105 g, 2,1 kg Fersk

Bolzano pølse med tilbehør.

Gilde Spesialpølse Berlinerwurst

105 g, 2,1 kg Fersk

Pølsene har grov struktur og god kjøttsmak - hele 77 prosent kjøttandel, Bolzano, en smak av Nord-Italia; med hvitløk, paprika, pepper, fennikel, timian og kajennepepper. Server den gjerne med pastasalat, eller en grov potetmos tilsmakt urter.

Smaken på Berlinerwurst domineres av pepper, koriander, muskatblomme og urter (timian og merian). Sammen med surkål og grov sennep blir dette en sikker vinner!

Powered by Labrador CMS