HaugenGruppen wraps emballasje nett

Haugen-Gruppen med unik emballasjeserie

Salater, wraps og påsmurte produkter skal presenteres som helt ferskt. Både convenience- og serveringsbransjen for øvrig har lært av internasjonale og innovative serveringskonsepter. Rettene som tilbys skal være nylaget; og presenteres som nylaget. Valg av emballasje blir viktigere, og Haugen-Gruppen lanserer derfor en serie av emballasjeprodukter for salat, wraps og andre ferske produkter.

Publisert

Ny unik emballasje fra Haugen-Gruppen.

Haugen-Gruppen er markedsleder i storkjøkkenbransjen innenfor kategorien Meksikansk.

Merkenavn som El Paradiso meksikanske produkter, Mission tortilla og tortillachips, Casa California guacamole, Synnøve ost og Corona Extra øl er velkjente i bransjen.

I tillegg leverer Haugen-Gruppen salatprodukter som oliven, soltørket tomat, olivenolje, balsamico, nøttekjerner og tørket frukt under merkenavnene Paradiso, Villa Verde, Ybarra og Gaea.

– Den norske conveniencebransjen har de siste årene utviklet seg markant. Kjeder som Pret a Manger, Whole Foods og Café Nero er eksempler på kjeder som har fungert som inspirasjon når de norske conveniencekjedene har videreutviklet sine konsept. I de internasjonale konseptene har emballasje blitt en meget prioritert del av helhetstbildet, sier Simen Eivindson Haugberg, kategorisjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken

Emballasje for wraps har vært i Haugen-Gruppen sortiment i flere år, men nå lanseres i tillegg to meget innbydende salatbeger, samt en helt unik wrapsholder for varm wrap.

Produktene er utviklet av den samme produsenten som også lager emballasje for blant annet Pret a Manger.

Salatboks stor (700 ml)

Salatboks liten (500 ml)

Wrapsapir Hot Wrap

Webside: www.haugen-gruppen.no

"
Powered by Labrador CMS