Martini Rosato
Martini Rosato

Gull til Martini Rosato

Martini Rosato mottok gullmedaljen i San Francisco Word Spirits Competition 2010 som eneste gullvinner i kategorien: Aperitif. Juryen besto i år av noen av verdens mest kjente personligheter fra industrien, anerkjente fagutøvere og mixologer som David Wondrich, Dale DeGroff og Tony Abou-Ganim.

Publisert

Martini Rosato.

- Denne utmerkelsen som er gitt av verdens mest respekterte ledere innen bransjen oppleves som en stor ære for Martinis håndverkere som i årevis har arbeidet for å utvikle smaksuttrykket til Martini Rosato, sier Pascal Maiziere, Martinis Global Brand Director.

Endret navn

Vermuten Martini Rosato, som endret navn for to år siden fra Martini Rosé er den eneste Martinien som kun er laget på rosévin.

Martini Rosato har en distinkt kryddersmak, med et hint av nellik, kanel og muskat og har en mild aroma fra bringebær og sitron.

Martini Royale blir en av sommerens musserende slagere.

Martini Rosato kan gjerne nytes bar og bør serveres ved 8-10 grader eller som ingrediens i en herlig cocktail. Legg gjerne flasken i kjøleskapet i 4-5 timer før servering.

Martini Royale

Martini Rosato er et spennende følge som ingrediens i cocktails og Martini Rosatos karakteristiske smaksuttrykk inngår i den populære musserende cocktailen Martini Royale.

* 4 cal Martini Rosado

* 12 cal Martini Rosè Demi-Sec

* Is

Fremgangsmåte: Fyll et vinglass med isbiter. Skjenk i kald Martini Rosato og Martini Rose Demi-sec. Ønsker du å pynte drinken kan du bruke kanelstang, appelsinskive og/eller bringebær.

San Francisco Word Spirits Competition

San Francisco Word Spirits Competition er kjent som verdens mest anerkjente konkurranse der ulike merkenavn hvert år blir vurdert og kåret innenfor sine relaterte kategorier. Konkurransen ble i 2010 avholdt for tiende gang.

Les mer om San Francisco Word Spirits Competition her

"
Powered by Labrador CMS