Illy Graffiti 2 Striscie nett
Illy Graffiti 2 Striscie nett

Graffitiflørt fra Illy

Illys kaffekunst flørter med graffiti, og selger sine berømte bokser med spesiallagede motiver i et begrenset opplag. Disse boksene lever lenge etter at kaffen er drukket opp, og sørger for en ny vår i kjøkkenhyllene dine. Kunstneren Michelangelo Pistoletti står for utsmykkingen.

Publisert

Pistoletti Foundation og kunsterbevegelsen, the Love Difference project, er ideens opphavsmenn. The Love Difference project arbeider med å forene ulike kulturer og kunstarter, og ble etablert i 2002, i samarbeid med Pistoletti Foundation.

Boksene finnes med to ulike uttrykk.

Love Difference Graffiti og Love Difference Mediterraneo. Love Difference Graffiti er tilgjengelig nå, mens "Love Difference Mediterraneo" finnes på markedet fra september 2009. Innholdet er 250 gram. malt illy espresso.

Du kan også få kjøpt et sett eksklusive "Love Differerence" espresso-kopper fra samme kunstner. Koppene er hvite, med et sprakende mønster, i en flott kombinasjon av gull og sølv. Disse finnes i et svært

begrenset opplag, og koster kr 229 per kopp.

Pris: 65 kroner per boks

Webside: www.frieleshop.no

Fakta Illy

Illycaffè er en av verdens ledende kaffeprodusenter. Kaffen produseres i Trieste i Italia, hvor selskapet gjennom 75 år har produsert og distribuert espressokaffe.

På verdensbasis drikkes det rundt 6 millioner kopper illy kaffe om dagen. illy selges i 140 land, og er tilgjengelig i mer enn 50.000 anerkjente restauranter og kaffebarer. Selskapet har over 700 ansatte og omsetter for 246 millioner euro.

illy har i over 15 år kjøpt all sin råkaffe direkte fra kaffefarmene. Kaffen er av høyeste arabica-kvalitet, og hver enkelt kaffebønne kvalitetssjekkes nøye.

illy har over lang tid bygget tette relasjoner med verdens beste kaffeprodusenter i Brasil, Sentral-Amerika, India og Afrika. For å sikre topp kvalitet og en bærekraftig produksjon, bidrar selskapet med utdanning og teknologi, i tillegg til å betale bøndene mer enn normal markedspris for råkaffen.

illy distribueres i Norge av Kaffehuset Friele AS.

"
Powered by Labrador CMS