Jozo Gourmet Fingersalt nett

Gourmet fingersalt fra Jozo

Jozo Salt har lansert fire nye saltvarianter i serien Jozo Gourmetsalt denne sommeren. Alle er basert på det rene danske fingersaltet bladet med økologiske krydderarter. De nye variantene; Citrus, Venezia, Provence og Naturell kommer i spesielle glassforpakninger.

Publisert

Gourmet Fingersalt i fire varianter fra Jozo - nyhet sommeren 2010. (Foto: Morten Holt)

Produktene er egnet både i matlagingen, men også som en avsluttende touch på salat eller andre serveringsklare retter.

Provence

En blanding av rent havsalt og økologiske krydderurter, som leder tankene til fransk matkunst med timian, rosmarin, oregano, merian og hvitløk. Er egnet til kylling, kjøtt og grønnsaker, eller som topping på salaten.

Citrus

Jozos salt er blandet med sitron og lime, som gir en frisk touch på for eksempel salat eller pasta, og som også er egnet når fisk og skalldyr skal tilberedes.

Venezia

Her er inspirasjonen hentet fra det italienske kjøkkenet. Jozos gourmetsalt er tilsatt økologiske tomater, oregano, timian, løk, selleri og paprika. Blandingen er egnet til pasta, salat, kjøtt og grønnsaker.

Naturell

Dette er 100 prosent rent havsalt uten tilsetningsstoffer. Saltet består av pyramideformede krystaller med sprøhet. Passer til alt der salt er naturlig.

Du finner mer informasjon på www.jozosalt.no

"
Powered by Labrador CMS