Selgeropplæring Per Kjetil Parr nett
Selgeropplæring Per Kjetil Parr nett

Gir selgere inspirasjon og selvtillit med videoportal

Euro Business School har nå investert flere millioner i en videoportal for å gi selgere selvtillit og kunnskap i salgsarbeidet fra forberedelser til pengene klinger i kassen.

Publisert

Administrerende direktør i Euro Business School, Per Kjetil Parr. (Foto: Privat)

Av frykt for avslag eller en innvending, våger mange selgere ikke å spørre: Vil du kjøpe? Derfor får de heller ikke solgt noe særlig...

Rett i kroppen...

– Å selge etter boka er vel og bra. Men i den hektiske selgerhverdagen er det ikke tid å fordype seg i faglitteraturen som det finnes nok av i bokhandelen. Selgere vil ha løsningen rett i kroppen før avgjørende øyeblikk. V-Portal er et nytt bidrag i så måte, sier administrerende direktør i Euro Business School, Per Kjetil Parr

Euro Business School har lært nordmenn salg siden børskrakket i 1987, og lanserer e-læringskonseptet V-Portal. V-Portal skal få salgssamtaler, forberedelser og salgsledelse til å sitte døgnet rundt.

Kreativitet og motivasjon

– Salg er krevende. Det gjelder å holde kreativiteten og motivasjonen oppe. Portalen er for de som ønsker salgsfaglig innputt eller vil lære om noe de ikke behersker. Det er raskt, strukturert og effektivt, sier adm. dir. Per Kjetil Parr i Euro Business School.

For mange kan salgsfaget virke uoversiktlig og suksess først og fremst beroende på personlige egenskaper – den fødte selger.

Til video i år

Konsulentene til Euro Busines School har nøye strukturert hva som må til i salgsledelse og ulike faser av salget.

Kunnskapen er blitt formidlet gjennom tusenvis av åpne og bedriftsspesifikke seminarer, og er i 2010 også festet til video.

Temaer er blant annet salgsmetodikk, forberedelser til møter og behovsavdekking til closing/avslutningsteknikker, samt salgsledelse for ulike situasjoner. Nærmere 100 videoer er på plass ved lansering, og portalen vil fortløpende bli utvidet. Kundene får tilgang gjennom enkelt- eller bedriftsabonnement.

Bred målgruppe

– Kjenner du noen som har yrkestittelen selger? For å sette det på spissen, t gjør ikke jeg. Likevel er vi en nasjon av selgere, fordi salg er innbakt i jobbene til mange av oss enten vi er ingeniører, IT-konsulenter eller håndverksmestere. Målgruppen for vårt e-læringskonsept er derfor meget bred, sier Parr.

Videoportalen blir et tredje ben å stå på for selskapet som også holder kurs og utviklingsprogrammer og prestasjonsevaluering basert på verktøyet GAP Vision.

Euro Business School

* Euro Business School er et konsulentselskap med søkelys på kompetanseutvikling innen salg og service.

* Det er et norsk selskap, etablert i Oslo. Utviklingsprogrammene tar utgangspunkt i kundens virkelighet og utviklingsmuligheter. - Det er vår hensikt å hjelpe kunden til å realisere sitt potensial, med de resursene kunden har til rådighet. Vi utvikler og omsetter strategi til verdi og økt prestasjon på kundearenaen, heter det i en melding fra selskapet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS