Miele Gala Grande nett

Gala Grande Professional

I anledning dobbeltjubileet 110 år med Miele og 80 med Miele oppvaskmaskiner lanserer Miele en attraktiv spesialmodell på markedet. Gala Grande Professional er utstyrt med det effektive friskvannsystemet, som kun tilbys av Miele i denne maskinklassen. Med det nydesignede betjeningspanelet glir modellen perfekt inn på kjøkkenet i skoler, barnehager, kafeer, studenthjem og aldershjem.

Publisert

"Friskvannsystemet til denne oppvaskmaskinen for storhusholdning tilfører rent vann for hver rengjørings- og skylleprosess og tilbyr dermed den beste hygienen og en konstant rengjøringskvalitet også for forskjellig type oppvask, som f.eks. gryter og glass", skryter Miele i en pressemelding.

Med det nye betjeningspanelet, er den nye oppvaskmaskinen Gala Grande Professional et blikkfang i ethvert profesjonelt kjøkken. (Foto: Miele)

De tre spesial spylearmene med hele- og flate stråledyser sørger for gode rengjøringsresultater.

Hygiene

”Oppvaskmaskinen fra Miele med friskvannsystem er ikke bare mer hygienisk enn tankoppvaskmaskiner, men også betydelig raskere enn private husholdningsoppvaskmaskiner. Med varmtvannstilkobling er spesialprogrammet "Kort" ferdig etter 16 minutter. For å lette arbeidet ytterligere, sørger et doseringssystem (ekstrautstyr) for en eksakt og automatisk dosering av flytende rengjøringsmidler og gjør dermed en manuell oppmåling overflødig.

Betjeningspanelet i antrasitt med hvit skrift, dreiebryteren i sølv samt taster og ramme i samme farge, gir maskinen et karakteristisk utseende. Designen er avstemt med det hvite kabinettet. På denne måten passer oppvaskmaskinen perfekt inn i en standard innbyggingsnisje på 60 cm bredde, men vekker også oppsikt som frittstående maskin”, heter det i en pressemelding fra Miele.

Fem standardprogrammer

Oppvaskmaskinen har to vaskenivåer med stor plass for servise, bestikk, glass, gryter og serveringsbrett.

Den høydejusterbare overkurven sørger for ytterligere variert bruk. Maskinen er utstyrt med elektronisk styring som er enkel å betjene takket være dreiebryteren. Brukeren kan velge mellom fem standardprogrammer.

Webside:www.miele.no

"
Powered by Labrador CMS