Patatwist på fryseskap 2 nett

Frityr uten olje med patatwist

Patatwist, frityr uten olje, skal presenteres på Østlandske Storhusholdning på Hamar denne uka. Maskinen produseres i Italia. Det er Wero Agenturer AS i Fredrikstad som har agenturet for maskinen i Skandinavia. Konseptet er egnet for hoteller, barer, puber, kafeer og restauranter.

Publisert

– På Østlandske Storhusholdning 14-15 oktober på Hamar vil vi vise Patatwist-frityren kombinert med et Patatwist fryseskap på hjul, opplyser Wero Agenturer det i en melding.

Nye muligheter

”Patatwist-konseptet vil åpne opp mulighet for at hotellene kan tilby varm og crispy fingerfood, tapas, ”late snack” til gjestene etter at kjøkkenet er stengt. I dag taper flere hoteller penger på å måtte henvise sent

Patatwist, frityr uten olje. Produktet vises frem på Østlandske Storhusholdning i dag og i morgen.

ankomne gjester eller rett og slett bare sultne gjester til serveringssteder andre steder etter kl. 22.00. Hotellet taper da muligheten til økt omsetning etter at kjøkkenet er stengt”, heter det videre i pressemeldingen.

Konseptet er også egnet for blant annet barer, puber, kafeer, restauranter og kiosker.

Allsidig bruk

Maskinen har to innvendige kurver som hver tar 500 gram produkt. Kurvene rister produktet sprøtt og gyllent. Felles for alt man putter i maskinen er at det må være et forbehandlet produkt og frossent. Du kan tilberede ulike produkter i de to kurvene samtidig, for eksempel karbonader og pommes frites.

Andre produkteksempler er løkringer, chicken nuggets, panert fisk og vårruller.

Enkel i bruk

”Maskinen er enkel i bruk og lett å rengjøre. Maskinen bruker kun 3000 W, og kan plugges rett i veggen. Du sparer mye penger på ikke å måtte kjøpe inn olje, bli kvitt returolje, omfattende renhold av maskin og lokaler, brannfaren reduseres og dermed din forsikring. Du slipper innånding av farlig frityrdamp og akrylamidnivået i produktet er tilnærmet lik 0. Du får et sunnere arbeidsmiljø og kunden får sunnere mat”, opplyser Wero Agentur.

Til Patatwist-maskinen hører også et valgfritt varmeskap til. Flere har valgt å skaffe seg dette for å kunne holde produktene varme mens man tilbereder mer i maskinen.

Pressemelding

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS