Westad måleinstrument EBI_25-TE
Westad måleinstrument EBI_25-TE

Forbedrede termometre

Importøren Ingeniør Westad AS lanserer to nye forbedrede temperaturmålere for storhusholdning.

Publisert

Model TLC 730

Ebro TLC 730

Ebro Electronics, måleinstrumentspesialisten fra Ingolstadt i Tyskland, har forbedret dobbeltfunksjon termometer TLC 730 for å etterkomme brukeres ønske om større måleområde (-50 til 350°), og har i tillegg alarmfunksjon. Nye TLC 730 er ideell for matindustrien, catering varemottak og transportkontroll. Med innstikkføler, kombinert med infrarød måling, tar man hurtig kontroll av en mengde varer på kort tid.

Dette er et måleinstrument som er tilpasset brukere som trenger raske, allsidige målinger.

Ebro EBI 25

Ebro EBI 25

Ebro EBI 25 er et trådløst sensorsystem for temperatur i kjøl og frys, med alarmfunksjon, oppkoblet til en sentral ebro-port med alarm, via SMS eller E-post. Bruker av ebro-port har ubegrenset adgang til porten via WEB og internett.

Spesialprogram er ikke nødvendig. Denne tjenesten er tilgjengelig for avlesning hele døgnet, måledataene kan spores direkte fra hvilken som helst PC verden over, og viser øyeblikksverdiene samtidig som de lagres i loggeren.

Et antall loggere plasseres i kjøl og frys. Temperaturdata blir sendt via radiointerface og videresendt via GSM, WLAN eller Ethernet til en lokal server, eller til en sentral ebro-port.

Når loggeren registrerer utenfor valgte grenseverdier, sender den alarm direkte via SMS eller

E-post til ansvarlige person, som omgående kan igangsette tiltak for å hindre store tap.

EBI 25 datalogger er vanntett og kan lagre 4000 målinger.

Importør for produktene er Ing. Westad AS

Powered by Labrador CMS