Dolly pizzabunn
Dolly pizzabunn

Fiberrik, grov og smaksrik pizzabunn

Sunnhet er ikke lenger en trend, noe man også har tatt innover seg i Dolly Dimple’s. I forbindelse med ny meny, har pizzakjeden lansert ny fiberrik og grov bunn.

Publisert

Dollys grove pizzabunn er justert til hva kostholdseksperter anbefaler av fibermengde. Sammen med litt mindre ost utgjør dette et sunt og godt måltid.

- Den grove bunnen er utviklet i nært samarbeid mellom ernæringsfysiologer og oss i Dolly Dimple’s, sier produktutvikler Odd Arne Tjåland.

- Målet vårt var å lage en grov pizzabunn som var nøye tilpasset den fibermengden kostholdseksperter anbefaler, og samtidig sikre og ta vare på den ekte og gode Dolly-smaken, sier Tjåland, som er svært fornøyd med resultatet.

Mye fiber

- Responsen fra kundene våre er veldig bra. Den nye grove pizzabunnen inneholder blant annet fullkorns hvetemel med 11,3 % fiber, og har blitt et godt og velsmakende alternativ for alle som ønsker en sunnere pizzavariant, fortsetter han og legger til at også de grove bunnene bakes ferske hver dag, akkurat som de fine bunnene.

Det er tydelig viktig for pizzakjeden at kundene får den informasjonen de ønsker om produktene, enten man velger fin eller grov bunn. På restaurantkjedens hjemmeside finner man informasjon om næringsinnholdet og sammensetningen i de ulike rettene. Oversikten viser beregning av blant annet kcal, proteiner, karbohydrater, sukker, fett, mettet fett, fiber og salt, alt per 100 gram.

Gode tilbakemeldinger

– Vi vet at mange er opptatt av sunnhet samt hva de får i seg. Vi har fått veldig gode tilbakemeldingene på næringsoversikten, avslutter Tjåland og legger til at grov bunn har samme pris som fin bunn. Det skal ikke koste mer å velge et sunnere alternativ hos Dolly Dimple’s!

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS