Electrolux air o steam2
Electrolux air o steam2

En ny generasjon kombidamper

"Air-o-steam Touch Line" fra Electrolux er en ny generasjon av ovner som verdsetter enkelhet, perfekt resultat og vårt miljø. Electrolux har laget profesjonelle ovner, med høy ytelse og kvalitet siden 1950. Kombidampere ble introdusert i 1977 og ble berømt for sine innovative løsninger som ga gode resultater på kjøkkenet. Nå lanserer Electrolux sin siste nyhet av profesjonelle ovner i familien ”Air-o-steam Touch Line".

Publisert

Electrolux air-o-steam touchline. (Foto: Electrolux)

Ovnen fungerer ifølge produsenten for alle typer profesjonelle kjøkken og brukere: Hoteller, restauranter, institusjoner, produksjonskjøkken, fastfood, skolekjøkken, etc.

– ”Air-o-steam Touch Line” er en kombinasjon av historie, nåtid og fremtidig utvikling. Pålitelighet og topp ytelse gir mindre utgifter for våre brukere og bidrar til en bærekraftig utvikling ", sier Marcus Örnmark markedssjef for Electrolux Professional i Norden.

Hensyn til miljøet

Under utviklingen av air-o-steam Touch Line, utførte Electrolux 1200 intervjuer med sluttbrukere over hele verden.

Dette for å inkludere alle aspekter og kulturelle forskjeller.

– ”Air-o-steam Touch Line” er en kombinasjon av historie, nåtid og fremtidig utvikling, sier Marcus Örnmark i Electrolux (til venstre), her sammen med Christian Selander i Foodtech AS. (Foto: Morten Holt)

Kundene ønsker enkle brukerfunksjoner som forenkler arbeidet på kjøkkenet og i tillegg ønsket vi å utvikle en ovn som tar bedre hensyn til miljøet.

Enkel og fleksibel

”Air-o-steam Touch Line gjør valgene og matlaging mye enklere, trykk på det høyoppløste touch panelet for å starte tilberedningen. Den nye kombidamperen har ikke mindre enn 30 forhåndsprogrammerte språk og internasjonalt anerkjente symboler og bilder av de flest mulige nasjonaliteter”, heter det i en pressemelding.

Ny air-o-steam Touch Line har tre ulike bruker innstillinger. (Foto: Electrolux)

Tre brukerinnstillinger

Ny air-o-steam Touch Line har tre ulike bruker innstillinger:

• Automatisk: Automatisk tilberedning er en enkel måte å tilberede mat. Programvaren tilbyr 8 ulike kategorier av måling, velg symbolet, og matkategori ved å trykke på bildet. Ovnen kalkulerer mengde. Ovnen kalkulerer selv; tid, temperatur, den mest ideelle tilberedning for det beste resultat.

• Oppskrifter: Oppskriftsfunksjonen muliggjør brukernes egne oppskrifter for å kunne lagre de i favoritter, slik at de kan hentes frem ved behov. Air-o-steam Touch Line tilbyr muligheten til å lagre hele 1 000 oppskrifter. Oppskriftene kan lastes ned på en vanlig USB-minnepenn, oppskriftene kan for eksempel sendes via e-post til et annet kjøkken/produksjons sted, legges inn på en annen Touch Line ovn. For og oppnå samme produksjons resultat ved forskjellige brukere, steder etc.

• Manuell: Manuell innstilling av ovnen, er den tradisjonelle metoden hvor kokken gjør valget av innstilling; tid, temperatur, damp, etc. Kokken har full kontroll i alle trinn i tilberedningsprosessen.

En grønnere, miljøvennlig ovn på markedet

– For Electrolux, er det viktig å bidra til en mer bærekraftig utvikling, både gjennom vår egen virksomhet og ved å utvikle energieffektive produkter feks. air-o-steam Touch Line, en av markedets mest miljøvennlige ovner. Søkelys på miljø er selvfølgelig i hele produktets livssyklus, fra produksjon, bruk til - gjenvinning. 80 prosent av produktene fra fabrikkene transporteres med tog i dag for distribusjon til de nordiske landene. Våre fabrikker har ISO 14001 miljøsertifisering i over 10 år, og ovnene er opp til 95 prosent gjenvinnbare, opplyses det fra Electrolux.

Air-o-steam Touch Line sine ”grønne” egenskaper

• Lavtemperaturstekningsprogram kontrollert av patenterte lambdasonde. Lambdasensoren reduserer vekttapet betydelig under tilberedningen, dette kan bety betydelig mengder og besparelser da man regner på dette over et produksjonsår, ved å måle den faktiske fuktigheten i ovnsrommet, og dra nytte av fuktigheten som råvarene selv har. Lambdasensoren kan spare store mengder vann, noe som bidrar til lavere energiforbruk.

• Flere valg for styringen av vifte funksjon, halv effekt for elementene i ovnsrommet, forkortet standby -tid er med på å redusere energiforbruket når ovnen brukes.

• Et mer miljøvennlig automatisk rengjøring program tillater brukeren å velge rengjøring av ovnen i forhold til hvor skitten ovnen er. De kan ved å velge tørkefase og vaskefase alternativt redusert vannforbruk. De miljøvennlige rengjøringsprogrammene vil spare rengjøringsmiddel, strøm og vann, og reduserer driftskostnader opptil 50 prosent (sammenlignet med standard rengjøringsprogram, uten å velge et grønt program ved valgt ”kort” rengjøringsprogram, 280 dager i året.)

• Ovner på gass; gassbrennere og varmevekslere har 20 prosent høyere virkningsgrad enn tidligere generasjons gassbrennere.

Du kan lese mer om produktet på http://www.electrolux-professional.no

"
Powered by Labrador CMS