Mack Smrprty

En av sommerens festivalvinnere

Macks prisbelønnede sommerøl, smrprty, blir å finne på hele 65 festivaler og konserter i sommer. Dermed blir smrprty et naturlig førstevalg når folk samles til fest og musikk.

Publisert

Smrprty fra Mack. (Foto: Mack)

Smrprty vil i sommer følge musikkfrelste land og strand rundt i Norge. Første stopp er på Norwegian Wood i Frognerparken i Oslo 11. til 14. juni. Hele 64 festivaler senere vil smrprty slukke tørsten til feststemte nordmenn på Døgnvillfestivalen i Tromsø 28. og 29. august. - Vårt smrprty er både brygget og designet for festivaler, fester og moro. Derfor mener vi det er helt naturlig at vi er representert på de steder der publikum kan få oppleve dette ølet i sitt rette element, sier markedsdirektør Siri Hamnvik i Macks Ølbryggeri.

Nytt lettere alternativ

I år lanseres også smrprty lite, et øl med 30 prosent færre kalorier og 60 prosent færre karbohydrater enn den originale smrprty. I fjor utgjorde lavkaloriøl fire prosent av det totale ølsalget. I år har andelen steget til over 10 prosent. - Med smrprty lite får festivalpublikummet for første gang mulighet til å velge et lettere partyøl, uten at det går utover smaken, sier produktsjef Cathrine M. Giæver i Macks Ølbryggeri.

Sommer er høysesong

Sommeren er hektisk for bryggeriene, en tredjedel av årets totale ølproduksjon selges i juni, juli og august. - Selv om vi er verdens nordligste bryggeri, er sommeren høysesong også for oss. Og juli er den desidert beste salgsmåneden. Mange bryggerier opplever at ølsalget om sommeren er svært væravhengig, men vi erfarer at kombinasjonen av godt øl, god musikk, god stemning og god mat bidrar til at smrprty blir en vinner uansett, avslutter markedsdirektør Siri Hamnvik.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS