Kuvertbrød Vita Mills
Kuvertbrød Vita Mills

Ekstra grove kuvertbrød

Mills Proff Partner lanserer Vita hjertego` Ekstra grove kuvertbrød – slik at du kan tilby gjesten sunne kuvertbrød til frokost, lunsj og a` la carte.

Publisert

"Vitenskapelige studier har vist at fiber har en gunstig effekt på hjertehelsen. Vita hjertego’ bakervarer er laget på 100 prosent sammalt mel fra fem kornslag: havre, rug, hvete, bygg og spelt. Hvert kornslag har kroppen godt av på ulike måter, men først og fremst bidrar de til et høyt innhold av kostfiber", heter det i en pressemelding fra Mills Proff Partner.

Hjertesunne oljer

Helsemyndighetene anbefaler et daglig inntak av kostfiber på 30 gram. Ved å spise 100 gram Vita hjertego’ bakervarer daglig får kroppen i seg en tredjedel av sitt totale dagsbehov av kostfiber.

Vita hjertego’ bakervarer er laget med Vita hjertego’ flytende margarin, som er laget med de hjertesunne oljene fra raps og solsikke.

Vita hjertego` Kuvertbrød er bakt med 100 prosent sammalt mel fra havre, rug, hvete og spelt, høyt kostfiberinnhold (10 prosent), flytende Vita hjertego` og lavt saltinnhold. Det er ikke tilsatt sukker.

Webside: www.millsproffpartner.no

"
Powered by Labrador CMS