Lilleborg Suma Quicksan.jpg
Lilleborg Suma Quicksan.jpg

Effektiv og sikker desinfeksjon

Lilleborg Profesjonell utfordrer dagens desinfeksjonsmetoder med Suma Quicksan D4.3. Middelet har dokumentert effekt mot alle bakterier, sopp og innkapslede virus som vanligvis kan finnes på storkjøkken.

Publisert

Lilleborg Profesjonell utfordrer dagens desinfeksjonsmetoder med Suma Quicksan D4.3.

"Produktet gir sikker desinfeksjonseffekt, fordamper raskt og etterlater ingen rester", heter det i en melding fra fra Lilleborg Profesjonell.

Fagsjef for mathygiene i Lilleborg Profesjonell, Guri Kvam uttaler:

– Det står i Forskrift om næringsmiddelhygiene § 26 at: ”alle rester av vaske- og desinfeksjonsmidler på overflater som kommer i kontakt med næringsmidler skal skylles med drikkevann”. Suma Quicksan fordamper 100 prosent og etterlater ingen rester. Det er derfor ikke nødvendig med etterskylling”

Ferdigblandet

Produktet kommer ferdigblandet på sprayflaske som gjør det enkelt å påføre og dekke hele overflaten. Man behøver heller ikke å ta hensyn til virketid. Produktet virker på overflaten inntil det har fordampet. Det går dermed raskere å få oppgaven utført på slutten av arbeidsdagen.

– Nå rekker den ansatte siste bussen hjem på kvelden, mens arbeidsgiveren sparer arbeidskostnader, sier produktansvarlig Elena Eriksen.

Powered by Labrador CMS