SomersbyCider

Cider med champagnekork

Somersby Double Press lanserer en 0,75-liters flaske med champagnekork. Den tørre og skummende cideren er basert på engelske cidertradisjoner, og egnet som matdrikk.

Publisert

Navnet Double Press spiller på at det er over dobbelt så mye epler i denne cideren sammenlignet med de fleste andre cidere. Dobbel porsjon epler høstes, presses og blir til gyllen eplejuice. Deretter gjæres den fruktige juicen til eplevin før den til slutt tilsettes en anelse mer eplejuice for å oppnå en frisk og velbalansert smaken – karakteristisk for Somersby Double Press.

Somersby Double Press serveres over isbiter, og passer godt som en forfriskning alene og som aperitiff. Den er en lavalkoholholdig erstatning for champagne, og et reelt alternativ til vin og øl. Den passer også svært godt til fisk og skalldyr, svin, lette salater, bær og fruktdesserter.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS