Logo Bazzara Expresso1
Logo Bazzara Expresso1

Bazzara Espresso lansert i Norden

Kaffeklubben, en avdeling i Investorpartner AS, har signert en avtale med Planet Coffee i Italia om distribusjon av den anerkjente Bazzara Espresso for hele Norden. Bazzara er spesielt utviklet med tanke på horecamarkedet, og vil markedsføres i Norden av Kaffeklubben med lokale underagenter under navnet Bazzara Distribusjon.

Publisert

Nå er produktene lansert i Norge og Sverige, mens det blir lansering i Danmark og Finland mot slutten av året.

De beste bønnene

– Bazzara kjennetegnes ved at det er en hel serie med Espresso kaffe som utelukkende består av de beste bønnene hentet fra profilerte plantasjer over hele verden. Bønnene blir deretter brent i en spesiell og manuell prosess i mindre partier, og satt sammen til unike blandinger til ulike behov eller levert som såkalt Single Origin kaffe fra enkeltstående plantasjer, opplyser daglig leder Roy Oskarsen i Kaffeklubben AS.

Spesialutviklet for kaffebarer

Bazzara Silver.

Eksempler på dette er Bazzara Silver, Gold, Barista og Cappuccino, som alle har sin egen unike smak, crema og aroma, spesielt utviklet for kaffebarer og espressobaserte drikker.

Bazzara Top12 er satt sammen av verdens 12 beste kaffeslag, for eksempel Jamaican Blue Mountain, og sammen med Single Origin India Mysore eller Ethiopia Sidamo Lavato utgjør disse kaffetypene satsingen

Bazzara Gold.

mot dem som ønsker å servere det lille ekstra til sine kunder.

Ferskest mulig

”En annen fordel er at kaffen blir brent ved bestilling og deretter pakket i forseglede en kilos vakuumposer, slik at den skal være ferskest mulig ved levering. For øvrig er holdbarheten opp til 18 måneder ved uåpnet pose. Et serveringssted kan derfor alltid servere fersk kaffe som ikke har vært for mye utsatt for lys og luft. Posene i seg selv har også et så gjennomført visuelt uttrykk at de egner seg også til posesalg i kaffebarer og andre spesialforretninger”, heter det i en pressemelding fra Kaffeklubben.

Mål om 18 tonn i Norge og Sverige

– Bazzara kan derfor trygt sies å være et høykvalitets konsept som kan

være med på å gi våre kunder et helhetlig uttrykk og dermed være en katalysator for omsetningsøkning hos den enkelte. Produktene er ikke billigst på markedet, men leter du etter den ekte italienske følelsen, er Bazzara det rette valget. Vi har lager i Eidsvoll for Norge, og via avtalen med Bring tilbyr vi dør-dør service med levering i løpet av et par dager. Vi

Bazzara har brukt Miss Italia i promoteringen.

har målsetting om å levere ca. 18 tonn Bazzara Espresso i Norge og Sverige i 2010, og omtrent det dobbelte i Norden i 2011, melder Oskarsen.

Miss Italia i promoteringen

I tillegg til kaffen benytter produsenten en gjennomgående høy kvalitet på alt av tilleggsprodukter. Dette er alt fra spesialutviklede kopper i feltspatporselen til kopper designet av kjente italienske designere via bekledning, til promoteringsmateriell med Miss Italia som modell.

Du kan lese mer på www.bazzara.no

"
Powered by Labrador CMS