Bacardi Bombay GreyGoose
Bacardi Bombay GreyGoose

Bacardis varemerker er populære

I siste utgave av ”Drinks International” presenterer magasinet sin store merkevareundersøkelse som kårer verdens mest populære varemerker og spritsorter. Det er familiebedriften Bacardis merkenavn som vinner de fleste av kategoriene.

Publisert

Bacardi Rom topper listen i kategorien ”bestselgende rom” og Bombay Sapphire stråler på sin første plass i kategorien ”bestselgende gin”.

Grey Goose inntar førsteplassen i kategorien ”det mest populære merkenavnet innenfor vodka”.

Bacardi topper også listen over å ha de kuleste flaskene og hvilke flasker bartenderne liker best å jobbe med i baren. Når kategoriene slås sammen for å kåre ”The Overall Winning Brands” og ”Overall Best Selling Brands” så troner Bacardi på førsteplassen.

Undersøkelsen besto av informasjon fra hentet fra over 300 bartendere fordelt over 50 land. 37% av svarene kom fra Asia, 35% kom fra Europa, 17% kom fra Nord- og Sydamerika og 11% kom fra Afrika og Midtøsten.

Les mer om undersøkelsen på Drinksint.com

Innlevelse og innovasjon

Familieimperiet Bacardi ble grunnlagt i 1862 i Santiago de Cuba og det var gründeren Don Facundo Bacardi Masso som revolusjonerte spritindustrien gjennom å utvikle verdens første lyse, lagrede kvalitetsrom.

I dag, etter mer enn sju generasjoner, er fremdeles bedriften under Bacardifamiliens ledelse og utvikling. Bacardi er i dag verdens største privateide spritprodusent.

Bacardi arbeider med innlevelse og innovasjon som retningslinjer når de produserer, markedsfører og distribuerer sine internasjonalt kjente premiumvaremerker innen brennevin.

Kjente merkenavn

Magasinet Drinks International konstaterer at selv om verdens bartendere gjerne vil være først med det nye så er det fortsatt de store og kjente merkenavnene som blir foretrukket.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS