Figgjo Flyt
Figgjo Flyt

13 nye produkter fra Figgjo

Figgjo AS lanserer denne våren 13 nye hvite produkter og fem nye dekorer utviklet av Figgjos egne designere. I tillegg lanseres et nytt konsept innen kompakt servering for brett, møterom og romservice.

Publisert

Figgjo Flyt.

– Vårt mål er å skape en arena hvor den profesjonelle bruker kan slippe sin kulinariske kreativitet løs, en arena for å overraske, underholde, forbløffe og forføre sine gjester, skriver markedskoordinator Marianne F. Lilland i en pressemelding.

Nye Front-produkter

Figgjo Front er Figgjos mest nyskapende produkter. Figgjo Flyt er tre tallerker som karakteriseres av sin bølgende form og fordypninger.

Fordypningene gir mulighet til å servere to ulike smaksopplevelser på en og samme spiseflate, og gir mange spennende serveringsmuligheter. Alle tre produktene fungerer flott hver for seg eller sammen i en serveringsløsning.

Figgjo Tipp.

Nye Figgjo Kombinasjonstallerker,

Figgjo Fat og Figgjo Krus

Figgjo Tipp er seks funksjonelle tallerker. Tallerkene er egnet til små hovedretter, lunsj, frokost, smørbrød eller et kakestykke.

Med sitt utradisjonelle, men samstemte formspråk, gir disse muligheter til dekke kuverten annerledes på bordet så vel som på et brett. Figgjo Ellipse tallerkenene og fatene er en suksess og blir utvidet med tre nye varianter; et stort serveringsfat og to mindre tallerker, der den ene har fordypning til kopp eller andre små produkter. Figgjo Verde Krus kommer nå i ny

Figgjo Drops.

størrelse. Det rommer 30 cl og er 11,4 cm høyt. Kruset har den samme karakteristiske formen som det mindre Verde-kruset. Det nye kruset passer selvfølgelig flott til ulike kaffetyper, men også til te.

Nye dekorer

Denne våren lanserer Figgjo fem nye dekorer i flotte farger utviklet av Figgjos egne designere. Kombinasjonsmuligheter med hvite produkter og kombinasjon mellom seriene er vektlagt, og alle dekorene er i samme fargepalett; mørkblå, lyseblå, grønn, orange og rosa.

Dette gir mange spennende kombinasjonsmuligheter.

Figgjo Palett.

Dekorene har også stor grad av funksjonalitet i form av markering av spiseflater og fargekoder for å kunne differensiere ulike typer mat. De nye standard dekorene er: Figgjo Drops, Figgjo Palett, Figgjo Bit, Figgjo Drops, Figgjo Mono og Figgjo Duo.

Figgjo Format

Figgjo Format er navnet på nye spenstige løsninger basert på ulike størrelser av serveringsbrett. Det presenteres mange ulike løsninger hvor behovet er kompakt servering på brett, det kan være for kantiner, institusjoner, kafeer, hoteller og restauranter.

”Innenfor sju ulike brettstørrelser har vi satt sammen et spennende utvalg produkter både med og uten

Figgjo Format.

dekor. I tilegg viser vi løsninger for møterom og romservice. Vår nye brosjyre Figgjo Format viser deg mange løsninger som vil inspirere deg til å se nye muligheter innen brettservering”, heter det i meldingen fra Figgjo.

Om Figgjo AS

* Figgjo AS, lokalisert i Rogaland, har opparbeidet en posisjon som en trendsettende porselensprodusent for det internasjonale profesjonelle kjøkken. Utvikling av denne posisjonen er basert på høy innovasjonsevne, bekreftet gjennom en rekke designutmerkelser i Norge og utlandet.

* Figgjos satsing på nyskapende design og helhetlig merkevarebygging har brakt Figgjos produkter inn på prestisjefylte hoteller og restauranter, kantiner og institusjoner i Europa, Midt-Østen og Asia.

* Figgjos produkter selges gjennom samarbeidende distributører i ca. 35 land i tillegg til Skandinavia. Figgjos 135 ansatte er alle lokalisert i et kreativt arbeidsmiljø på Figgjo i Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS