Odfjell Vin
Odfjell Vin

Odfjell Rojo Cabernet Sauvignon BiB

Odfjell Rojo Cabernet Sauvignon BiB i nytappet og fersk utgave ble lansert 1. mars.

Publisert

"Da den norske Armador (flåte-eier) Dan Odfjell oppdaget et lite hjørne av den berømte Maipodalen i Chile for mer enn 25 år siden ble det kjærlighet ved første blikk. Født i regntunge Bergen kunne han rett og slett ikke motstå tiltrekningen av den sydlige sol i et slikt usedvanlig vakkert område. Hellet var på hans side. Det skulle senere vise seg at han hadde kommet over land i Chiles beste dal med tanke på dyrking av rødvinsdruer, en dal hvor vinranker har vært kultivert siden det 17. århundre. Og hvor en bris fra kysten produserer et mikroklima som egner seg til å fremdrive særegne, nydelige viner" heter det i en pressemelding fra Odfjell Vineyards.

Odfjell Vineyards tilstreber å bli ledende i moderne metoder for dyrking og håndtering av druer i Chile. Dermed bidrar de til å løfte landets rykte som produsent av virkelige toppviner. Fra naturens side er forutsetningene til stede.

Målet er å få det optimale ut av vinmarkene, og både når det gjelder dyrking av druer og produksjon av vin brukes grønne metoder.

Rojo Cabernet Sauvignon holder god Odfjell-kvalitet i fruktig og saftig stil med duft av røde bær og hint av lakris. Vinen har en alkoholprosent på 13.

Pris: 315,00 kroner (Vinmonpolet)

Webside: www.odfjellvineyards.cl