Scanpan2 65102800 nett
Scanpan2 65102800 nett

CTX-serien fra Scanpan

Nå kommer CTX-serien fra Scanpan, som kan brukes på alle ovner. Serien har et belegg som også tåler metallredskaper.  

Publisert

CTX er en funksjonell kjøkkenserie i den helt eksklusive klassen. Scanpan viste fram CTX-kolleksjonen på Formlandmessen i august.

CTX står for Ceramic Titanium Extreme, en teknologisk løsning med keramisk titanium og stål. Med sitt kullsorte belegg, som spiller opp mot den satinpolerte stålytterkanter, skiller CTX seg designmessig ut.

Børstet stål

Sautepannens lokk er i børstet stål med innfelt glass, så det er mulig å se ned til maten uten nødvendigvis å lette på lokket. Samtidig er håndtakene støpt i rustfritt stål slik de ikke blir varme å ta på. CTX kan benyttes uansett om komfyren har induksjon, gass, keramiske eller el-kokeplater.

Bunn og sider på CTX-pannene er bygd opp i to lags rustfritt stål med en satinpolert overflate og med en kjerne av aluminium. Deretter er de innvendig belagt med keramisk titanium, som varmes opp til 20 000 grader før bearbeidning.

Flere størrelser

Sammensmeltningen av stålet, som utgjør pannens ytterside og bunn, sørger for en rask og jevn varmefordeling. Deretter oppvarmes pannens innhold litt etter litt, og det unngår at maten brenner fast. CTX's nonstick belegg tåler alle former for redskaper, også redskaper av metall!

Størrelser: Stekepanne: 20 cm, 24 cm, 26 cm og 28 cm Sautepanne med lokk: 26 cm og 28 cm

Det er Schjødt Agentur AS på Saltnes som har agenturet i Norge.

Webside: www.schjodt-agentur.no

Powered by Labrador CMS