Blue Dragon premium1 nett
Blue Dragon premium1 nett

Blue Dragon Premium Soyasaus

Nå lanserer Haugen-Gruppen Blue Dragon Premium Soyasaus i Norge. Med dette produktet kompletteres sortimentet.  Soyasausen lanseres i første omgang eksklusivt, kun for storkjøkkenmarkedet.

Publisert

- Vi registrerer et stadig økende behov blant spisegjestene i restaurant-, kantine- og hotellbransjen, sier Simen Eivindson Haugberg, kategorisjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

- Folk i Norge er mer og mer bevisst på alle de spennende smakstilsetninger som finnes tilgjengelig. Det finnes vel ikke den matrett som ikke kan gjøres enda mer fullkommen, ved å tilsette den rette type saus, olje eller dressing, sier han videre

Klassisk flaske

Blue Dragon Premium Soyasaus kommer i en klassisk Soyasausflaske. Den er dyp og rund i fargen, og fyldigere enn mange andre soyasauser i konsistens. Smaksmessig heller den mest mot en salt japansk soyasaus, men den kan likevel omtales som en "all-rounder". Perfekt til sushi, til topping av ris og øvrige asiatiske retter, men også meget god som fyldig smakssetter i ulike type gryteretter og supper.

Bredt utvalg

Heinz Ketchup, sauser og dressinger, HP og LP sauser, French's Sennep, Tabasco peppersauser, Blue Dragon Sweet Chilisaus, Ybarra olivenoljer og Il Torrione Balsamico-dressinger er noen av Haugen-Gruppens mest kjente aktører i sauser- og dressing-varegruppen. Med Blue Dragon Premium Soyasaus tilføres enda en smakstilsetter i sortimentet.

Blue Dragon Premium Soyasaus leveres i 6x150 ml forpakning.