Fjordland pepper+bern - nett
Fjordland pepper+bern - nett

Tidsbesparende nyheter fra Fjordland

Fjordland lanserer denne høsten fem spennende nyheter for storhusholdning, tre klassiske tilbehør til norsk tradisjonsmat og to sauser som bidrar til sette en spiss på middagsmaten.

Publisert

Fjordland tilbyr Fjordland Bearnaisesaus og Fjordland Peppersaus, begge er ferdige sauser som passer til en rekke ulike retter. Fjordlands klassiske og smaksrike bearnaisesausen er tilsatt biter av syltet estragon og passer utmerket til alle typer storfekjøtt.

Peppersausen er tilsatt biter av paprika og hele pepperkorn. Sausen er en fyldig saus med god smak av pepper.

Enkle i bruk

Begge sausene er enkle å bruke; emballasjen er nemlig særlig tilpasset lengden på kombidamper i storhusholdning, men kan også varmes opp i kjele. Sausene leveres i 5 x 1 kilos pakninger.

Blant Fjordlands nyheter denne høsten finnes også tre velkjente tilbehør; kålrabistappe, kålstuing og ertestuing.

Til alle typer salte og røkte kjøttretter og pølser er Fjordland Kålrabistappe, bestående av kålrot, gulrot og poteter, en perfekt kombinasjon. Fjordland Kålstuing er med sin gode og tradisjonelle smak en klassiker sammen med kjøttkaker, karbonader eller kjøttpudding.

Til kjøttkaker er også ertestuing et velkjent følge, og Fjordland Ertestuing kan også serveres til sosekjøtt og lutefisk.

Kan fryses

Alle tilbehørsproduktene er enkle å varme opp, enten i emballasjen i en kombidamper eller ved småkoking i vanndamp. Produktene kan også fryses og har da en holdbarhet på ca tre måneder. Tilbehørsproduktene leveres i pakninger med 2 x 2,5 kilo.

Fjordlands produkter til storhusholdning selges og distribueres gjennom TINE BA.

Powered by Labrador CMS