Tine Sans kesam
Tine Sans kesam

Pizzaost, ferskost og vispekrem fra TINE storhusholdning

TINE Storhusholdning har lansert tre nyheter, pizzaost, ferskost med vaniljesmak og fløte spesialtilpasset for pisking.

Publisert

* TINE Pizzaost American Style er en osteblanding bestående av 50 prosent Norvegia, 25 prosent Mozzarella og 25 prosent Cheddar, spesielt egnet for pizza. Sammen med Cheddar-osten som hindrer uttørring og gir et ostelokk, gir blandingen med Norvegia en spesiell, frisk og fyldig smak. Cheddarens fine farge gjør pizzaen ekstra delikat. Leveres i pakning med to enheter der hver veier 2,5 kilo)

* Med ferskost med vaniljesmak til mager og lettvint dessert (Sans Kesam Vanilje 2 kg) kan du enkelt lage i stand desserter. Denne magre ferskosten med kun 7,3 % fett kan erstatte kremfløte i desserter og kakeoppskrifter. Sans Kesam har også den egenskapen at den holder bakverk saftigere lengre. Leveres i 2-kilosspann.

* Med TINE Vispekrem 20 prosent får du en fløte som er særlig godt egnet til pisking av krem; den kan nemlig ikke overpiskes. Som ferdig pisket står den veldig godt, og skiller seg ikke dersom det tilsettes syre (eks. sitron). TINE Vispekrem er drøy og gir tre liter krem av en liter fløte. Den har også en holdbarhetstid på hele tre måneder (uåpnet) og inneholder bare 20 prosent fett. Leveres i pakning med åtte enheter à en liter.