Vestfold Fugl Frokost 2

Nyheter fra Vestfold Fugl

Vestfold Fugl lanserer i februar maiskylling og to nye frokostprodukter av kylling (kjøttboller) og kalkun (kalkun hotellskinke).

Publisert

Maiskyllingbryst fra Vestfold Fugl.

Kylling fôret på mais har lenge vært å finne på menyen i våre skandinaviske naboland.

Maiskyllinglår fra Vestfold Fugl.

I februar lanserer Vestfold Fugl Maiskylling (maiskyllingbryst med skinn og vingeben og kyllinglår) for det norske kjøkkenet.

Den høye andelen mais i fôret gjør at kyllingkjøttet blir mer gul i fargen, og gir mer smak og saftighet i kjøttet.

God morgen med Vestfold Fugl

De små kyllingkjøttbollene er egnet på frokostbordet.

I februar lanserer også Vestfold Fugl to nye frokostprodukter av kylling og kalkun.

Hotellskinke av kalkun fra Vestfold Fugl.

Det er Kalkun hotellskinke, produsert av det saftige lårkjøttet fra kalkunen og nye Kyllingkjøttboller Små, som har samme gode oppskrift som Vestfold Fugls tradisjonelle kyllingkjøttboller, men som er noe mindre. Bollene veier sju gram og har mange anvendelsesmuligheter; på frokostbuffeen, til supper, pasta, pizza, påsmurt eller tapas.

Webside:www.vestfoldfugl.no

"
Powered by Labrador CMS