Vestfold Fugl Kyllingpølse Provence

Nyheter fra Vestfold Fugl

Vestfold Fugl lanserer flere nyheter av kylling og kalkun for storhusholdningsbransjen i september. – Vi ønsker å tilby sunnere alternativer av pølser produsert med kylling og kalkun, opplyser markedssjef Elin Johnsen i Vestfold Fugl.

Publisert

Kylling kjøttkaker Økonomi.

Sortimentet, som består av åtte varianter, varierer fra tradisjonell wienerpølse til grovere pølser med krydder: Kalkun grillpølse, Kylling wienerpølse, Kalkun kjøttpølse røkt, Kylling ostegrillpølse, Kylling ostegrillpølse med jalapenos, Kylling chorizopølse, Kyllingpølse grov Provence og Kyllingpølse grov Toscana.

Kalkun Cordon Bleu.

Snitzelvarianter selger

– Våre to nye varianter av snitzel har allerede blitt en suksess. Kalkun Crisp filet, panert med sprø maiskuler og Kalkun Cordon Bleu fylt med kalkunskinke og Jarlsberg-ost, opplyser Johnsen.

Kylling ostegrill m jalapenos.

Les også: Vestfold Fugl viderefører samarbeidet med Geir Skeie

Ny økonomiserie

– Vi er kjent for å levere produkter av best kvalitet. Nå tilbyr vi også produkter som er

"

Kalkun servelat Økonomi.

konkurransedyktige på pris. Vi lanserer derfor nå en serie prisgunstige produkter under merket Økonomi; Kalkun kjøttboller, kylling kjøttkaker, kylling kjøttboller kokte (suppeboller), kylling karbonader, kalkun panetter med ost, kalkun pålegg naturell og kalkun servelat, sier Johnsen.

For oversikt over alle nyhetene, kan du se på hjemmesiden www.vestfoldfugl.no

"
Powered by Labrador CMS