Knorr Goulash
Knorr Goulash

Nye ferdigsupper fra Knorr

Knorr lanserer to nye ferdigsupper med mye god smak. Gulasjsuppe med oksekjøtt og grillet rød paprika samt italiensk tomatsuppe med mascarpone ost og soltørkede tomater.

Publisert

De er enkle å tilberede, skal kun varmes opp i en gryte. Suppene passer utmerket som forrett eller som middag. Begge suppene har store biter av grønnsaker og er smakfulle.

De nye Knorrsuppene kan spises som de er, eller du kan eksperimentere litt. Prøv å ha å ha opp i ekstra kjøtt, kylling eller grønnsaker. Suppene kommer i to størrelser, en for mindre husholdninger, og en familiepakning. De har dessuten lavt fettinnhold.

Ungarn og Italia

Gulasjsuppe fra Ungarn er en klassisk suppe som enkelt kan lages i mange varianter. Smaken er kraftig og god, og smak den til med crème fraiche hvis du synes den er litt kraftig.

Italiensk tomatsuppe med mascarpone ost og soltørkede tomater faller i smak hos mange, og spesielt barn elsker tomatsuppe.

- Tidligere har tomatsuppen kun vært tilgjengelig i liten forpakning, og er veldig populær. Nå lanserer vi tomatsuppen i ny familieforpakning, sier Gudrun Breistøl ansvarlig for Knorr i Norge.

Ny metode for konservering

Aromapakningen sikrer god holdbarhet og bevarer næringsstoffene. Etter at suppene er ferdige helles de over i aromapakningen. Posen lukkes og varmes opp ved høy temperatur. Denne oppvarmingen gjør at bakteriene drepes. Deretter lukkes posen hermetisk. Ved denne metoden får suppene lang holdbarhet og næringsstoffene bevares.

Webside: www.knorr.no