weber-sauser-II

Nye BBQ-sauser

Som et av det første landene i Europa lansere nå Haugen-Gruppen AS Webers BBQ-sauser på det norske markedet.

Publisert

Weber er et ikon innenfor utvikling av griller og grillutstyr, skriver de i en pressemeldingen. I USA har sausene vært på markedet noen år, som et resultat av kundenes etterspørsel etter Weber BBQ sauser servert på produsentens egne barbequerestauranter.

Sausene er utviklet av Webers egne kjøkkensjefer er uten kunstige ingredienser, farge- eller tilsetningsstoffer og kommer i tre varianter:

Weber Original BBQ saus 6x260gr:

Den original BBQ saus med tomat, cidereddik, sirup (mørk), ananas, aprikoser og sylteagurk. Behagelig røksmak og glimrende som marinade og pensling av kjøtt rett på grillen.

Weber Hot`n` Spicy BBQ saus 6x250gr:

En spicy BBQ saus med tomat, byggmaltseddik, chili, allehånde og sirup (mørk). God ”touch” av chili. Glimrende som marinade og pensling av kjøtt i forbindelse med grilling. Bør også prøves på grillet fisk.

Weber BBQ Relish 6x270gr:

En Chunky BBQ relish med hakkede plommetomater, rød - og grønnpepper, urter og flak av stekt løk. Behagelig krydderblanding og røksmak. Perfekt blant annet til hjemmelagde burgere, prøv også til fisk og smørbrød. Må smakes og oppleves

Powered by Labrador CMS