MatFRAVÅREKJØKKENBOK2

Mat fra våre kjøkken - året rundt

I fjor lanserte Pegasus forlag boka ”Akevitt - livets vann”. Nå lanserer forlaget boka ”Mat fra våre kjøkken – gjennom fire årstider”. Det er Lene Aarnes Westerhaug og Nadin Martinuzzis (Kraft Byrå) første kokebok, og de har også med Rhona Glenton på laget.

Publisert

Forfatterne både jobber og lever i et fellesskap hvor mat og drikke dominerer tilværelsen.

– For oss er mat ikke bare en nødvendighet. Det er i hovedsak glede, glede over gode, spennende og nye eller ukjente råvarer, skriver forfatterne i forordet.

Mat og drikke

”Vi har i tillegg fått plass til noen sider om vin og annet drikke i kombinasjon med mat. Dette er Pegasus forlags første lansering av en kokebok, men den føyer seg pent inn i rekken av forlagets drikkebøker”, skrives det i en pressemelding om boka som nylig ble lansert.

Her er noen stikkord fra forlaget om boka:

• Følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner

• Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter

• Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker

• Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider

• En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest

• Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte «matvrak», som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden

• Et omfattende register og oversiktlige oppskrifter gjør den til en bruksbok

• Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann

”Det er lykken med å fylle spiskammeret med det vår fantastiske naturhar å tilby oss, fisk fra havet, sopp fra skogen, frukt, ja, til og med ugress fra våre hager. Men den største gleden er å lage mat og ikke minst å fylle våre kjøkken med familie og gode venner. Vi kan selvfølgelig ikke glemme gleden av godt drikke til maten og har tatt med tips og råd om drikke til årets sesonger. I denne boken har vi samlet noen av våre mange oppskrifter, både mer tradisjonelle og noen nyvinninger. Vi prøvd å vise litt av det vi synes er viktig, godt og besnærende med mat og drikke og årstidene det nytes i”, heter det i pressemeldingen.

Mat fra våre kjøkken – gjennom fire årstider

Forfattere: Lene Aarnes Westerhaug, Nadin Martinuzzi, Rhona Glenton

Antall sider: 272

Pris: 400 kroner

Forlag: Pegasus forlag (www.pegasus-forlag.no)

ISBN 978-82-442-0099-8

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS