Chef Firkantpizza biff nett
Chef Firkantpizza biff nett

Mange nyheter fra Stabburet

Stabburet har lansert en rekke nyheter denne våren og forsommeren.

Publisert

Saftig pizza med biff

Chef Firkantpizza er ferdig toppet pizza som gir god utnyttelse av convectionovn. Det er plass til to pizza per brett, og hver kan deles i fire, seks eller åtte stykker.

Nyheten Chef Firkantpizza biff, er en klassisk smaksfavoritt som er saftig og har rikelig med topping.

Ny og bedre Kyllingburger

Stabburets saftige kyllingburger med sprø panering og biter av ost er blitt enda bedre.

Produktet har fått mer kjøtt og mindre fett, og en bedre konsistens.

Stabburet Kyllingburger er forstekt for enkel håndtering, og veier 120 gram. Servert med Idun Stabburets Hamburgerdressing og Idun Sweet Chili får du en velsmakende og positiv spiseopplevelse.

Stabburet Kyllingsnadder

Stabburet Kyllingsnadder er et unikt produkt. Produktet består av kyllingfilet som er produsert på en måte som gjør det mørt og saftig, men med en god tyggemotstand. Stabburet Kyllingsnadder er ferdig stekt og inneholder kun 3 prosent fett. Det er singelfryst og pakket i 5 kilos esker.

Stabburet Kyllingsnadder kan utmerket serveres kaldt i sandwich/baguette eller i salat, men passer også som en tallerkenrett.

Kyllingspyd og Biffspyd

Chef Kyllingspyd og Chef Biffspyd kombinerer høy kvalitet med lettvinthet. Spydene er ferdig marinert rent kjøtt og gir en helt ny spiseopplevelse.

De er smaksatt og forstekt og behøver bare og varmes før de kan serveres i et mangfold av mulige serveringsløsninger og kombinasjoner. Produktene har lite fett, mye kjøtt, og mye god smak.

Chef Panini chorizo

Chef Panini er avlange, luftige italienske brød, som grilles eller varmes før servering.

Med nyheten Chef Panini chorizo, byr vi på en smak av middelhavet og Spanias nasjonalpølse, chorizo.

Chef Toast Ost og Skinke

Chef Toast Ost og Skinke er en tradisjonell toast som passer på alle serveringssteder.

Ost og skinke er alltid en favoritt hos forbruker, og et smakfullt kryddersmør setter en ekstra piff på produktet.

I tillegg sørger et saftig og godt brødet med grillmerker for et fristende utseende, og gjør at Chef Toast skiller seg ut fra andre toastprodukter.

Smaksrike nyheter fra Idun

Idun er smakseksperten og har dressinger som alle liker. Nå lanserer Idun to smaksrike nyheter; Idun Aioli - hvitløksmajones med biter av hvitløk og Idun Tandoori - en spennende og eksotisk saus fra India med kun 10 prosent fett.

Idun Aioli er god til sandwich og som dip. Idun Tandoori passer til varme og kalde kyllingretter.

Forfriskende nyheter fra Nora

Nora Drikk 2 frukter er en frisk og deilig smoothie laget av frukt og bær - og ingenting annet. Den forfriskende smoothien lanseres i smakene mango og pasjon og blåbær og bringebær. Nora Drikk 2 frukter gjør det enkelt å få i seg 2 frukter da en porsjonsdrikke tilsvarer 2 frukter. Produktet er tilgjengelig både i enliters format og 0,33 liter.

Endelig lanseres den naturlige tørsteslukkeren Nora Tørst også i porsjonsformat 0,33 liter. Nora Tørst er laget av friskt, norsk fjellvann tilsatt 20 % fruktjuice.