Heinz Barbecue Sauce 220ml

Kryddersauser fra Heinz

Heinz kryddersauser har kommet i nye plastflasker og i nye smaksvarianter, og er klare til en sommer med masse sol og grilling. De brukes både som tilbehør, topping og ingredienser i matlaging, men er spesielt populære til grillmaten.

Publisert

Heinz Barbecue Sauce og Heinz Garlic Sauce har vært to favoritter i en årrekke, og nå er nye smaksvarianter i samme serie på plass i butikkhyllene.

Heinz Curry Mango Sauce og Heinz Tomato Olive Sauce har erstattet Heinz Curry Sauce og Heinz Mediterranean Sauce og alle fire varianter har fått en meget god start med 79 prosent volumvekst hittil i år, heter det i en melding fra Haugen-Gruppen.

Plastflasker

De klassiske glassflaskene er byttet ut med nye praktiske plastflasker som er like gjennomsiktige, men lettere å håndtere og lettere å bære med seg for eksempel til engangsgrillen.

Emballasjevekten er redusert med hele 85 % og sparer både forbruker og miljøet for tung transport.

Gjennomsiktig

At flaskene er gjennomsiktig er absolutt ikke tilfeldig - helt siden Henry J. Heinz lanserte sitt første produkt i 1869 har Heinz vært opptatt av å vise kvaliteten på produktet på innsiden.

Hans første produkt var horseradich etter oppskrift fra hans mor, og mens konkurrentene skjulte utspedde produkter på mørke glass, viste Heinz stolt frem kvaliteten med sine gjennomsiktige glass.

Heinz selges og markedsføres i Norge av Haugen-Gruppen AS.

"
Powered by Labrador CMS