Din Baker Jarlbergere3
Din Baker Jarlbergere3

Grüne Woche; Din Baker lanserer Jarlsberger-brød

Din Baker bidrar sammen med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi til utviklingen av et helt nytt produkt under Grüne Woche i Berlin. Miniburgeren har fått navnet Jarlsberger. Jarlsberger er utviklet i anledning den norske deltakelsen på Internationaler Grüne Woche 2010 i Berlin, og står for samarbeid og innovasjon.

Publisert

Din Baker bidrar sammen med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi til utviklingen av et helt nytt produkt under Grüne Woche i Berlin. Miniburgeren som har fått navnet Jarlsberger

I profileringen av Norge på Internationale Grüne Woche, 2010 Berlin, presenteres 3 Jarlsbergere og 1 Snøfriskberger servert med norsk øl og akevitt som skal symbolisere samarbeid og innovasjon.

Fra Kvelde Mølle

Brødene er utviklet av Din Baker, i samarbeid med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi

Så langt det har vært mulig holdt, har de holdt seg til norske råvarer; brødene er bakt på mel fra Kvelde Mølle av korn som er høstet og malt i Lågendal-regionen og Vestfold. Brødene inneholder i tillegg karve fra Inderøya.

Sammalt hvete

Brødene er små, 5 centimeter i diameter.

Brødene er halvgrove og inneholder cirka 30 prosent sammalt hvete. For å få brødene ekstra saftige har deigen gått gjennom en lang modningsprosess.

Brødene er produsert hos et av Din Bakers medlemmer; Baker Thorstensens, Nærbakst i Tønsberg.

Brødene er små, 5 centimeter i diameter. Det betyr at de kan serveres assortert, og vil være ypperlig å servere til supper, salater, gryter og ost.

Serveres på Grüne Woche

På lanseringsdagen vil det også være muligheter for å få kjøpt produktene i Oslo. Bakeriet Cafedrift selger denne dagen minibrødene i alle sine utsalg, og kundene vil også få med seg resepter på Jarslbergerne, utviklet av noen av landets dyktigste kokker; Gastronomisk Institutt, Kulinarisk Akademi og Ståle Kenneth Johansen fra Fossheim Turisthotell i Lom.

Under Grüne Woche vil det i restauranten som drives av Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi bli servert Bergere med lam fra Lofoten, storfe (Norsk Rødt fe) fra innlandet, elg fra Agder, laks fra kysten og Snøfrisk og Jarlsbergost fra Møre og Romsdal .

Din Baker

* Din Baker er Norges eneste riksdekkende kjede bestående av selvstendige og høyt profilerte bakere og konditorer. Alle våre medlemmer er håndverksbakere med lokal forankring.

* Aksjonærene har rundt 350 utsalg fordelt over hele landet.

* I 2009 omsatte Din Bakers medlemsbedrifter til sammen for over tre milliarder kroner.

Les mer på www.din-baker.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS