Fjordland TorskBroccoli

Fjordland med sunnere varianter

Fjordland tar et oppgjør med ferdigmatfordommene våre, og gjør middagssnarveien både rask, smakfull og enda sunnere med den nøkkelhullsmerkede serien ”Fjordland – Et lett valg”. Foreløpig har det kommet fem varianter.

Publisert

Torsk med potet- og kikertpuré og brokkoli fra Fjordland.

"Det kan være både tid- og kunnskapskrevende å spise sunt og variert i en hektisk hverdag. Nå gjør Fjordland – Et lett valg det lettere for folk flest å gjøre nettopp det – nemlig å leve sunt på en lettvint måte. Og det er ingenting i veien for å gjøre det med god samvittighet", heter det i en pressemelding.

Kyllingfilet med linser og blomkål

Som et tilskudd til menyen fra Fjordland, kommer derfor fem nye nøkkelhullsmerkede retter som alle inneholder rene råvarer og mye grønnsaker.

Denne kombinasjonen gjør de nye rettene til enkle, sunne og smakfulle middagsalternativer.

Fem retter

Kyllingfilet med ratatouille og naturris fra Fjordland.

De fem rettene som har fått plass i den nye nøkkelhullsmerkede serien er:

* Indisk kylling- og linsesuppe med chili og koriander

* Kyllingfilet med linser og blomkål

* Laks med yoghurt-pesto, byggris og blomkål

* Torsk med potet- og kikertpuré og brokkoli

* Kyllingfilet med ratatouille og naturris

Nøkkelhullsordningen

Merkeordningen Nøkkelhullet ble lansert i fjor sommer. Merket er myndighetenes merkeordning som skal gjøre det enklere å velge sunnere matvarer som inneholder mer kostfiber og mindre fett, sukker og salt.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS