Paradiso to retter

Ferdige scampiretter med autentisk asiatisk smak

I asiatisk mat-konseptet har Paradiso sjømat nå utvidet konseptet med to ferdige scampiretter med ekte autentisk asiatisk smak. Disse kan varmes direkte i bakkene, og passer for bruk i kantiner, kafeér og convenience.

Publisert

Paradiso sjømat produseres under strenge sikkerhetsmessige krav. Rettene produseres kun av BRC, ISO- og HACCP-sertifiserte bedrifter.

Produksjonen foregår i områder der den ikke konkurrerer med, eller skader mangroveskogen. Paradiso sjømat er ærlige produkter og omsettes som true size. Det betyr at størrelsen graderes i rå tilstand før glasering. Ærlig vekt betyr at produktene ikke er innveid med vann. Paradiso sjømat er ikke tilsatt fosfat. Fosfat benyttes i stor utstrekning for å binde vannet og dermed øke vannopptaket for å oppnå høyere vekt.

Økende behov

- Vi registrerer et stadig økende behov blant ansatte i kantiner og convenience for enklere tilberedning av matretter som smaker ekte. Gjestene vil gjerne ha god mat, samtidig som det skal være enkelt å tilberede. Ikke alle disponerer fagutdannede kokker. Derfor er det viktig å kunne levere produkter som smaker som hjemmelaget. sier Ingrid Midbøe, kategorisjef i Haugen-Gruppen Storkjøkken.

To ulike smaker

Paradiso sjømat ferdigretter kommer i to ulike smaker; Scampi med nudler og tomatsaus, og Scampi med safranris og tomatsaus. Scampiene er blanchert og blir dermed ikke seige ved oppvarming.

Bakkene veier 2,5 kg og er av ½ gastronorm størrelse. Produktet varmes direkte i bakkene og kan også serveres i bakkene. Praktisk løsning og null svinn. Sammen med Paradiso ferdigretter, anbefales bruk av Go-Tan woksauser. Dette gir mulighet for å gi ønsket smak og sterkhetsgrad.

Det er Haugen-Gruppen som importerer produktene til Norge.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS