NM i rekesmorbrod
NM i rekesmorbrod

NM i rekesmørbrød på Smak 2011

Tidenes første "NM i rekesmørbrød", riktignok uoffisielt, arrangeres på SMAK 2011 i forbindelse med at Mills majones i år kan markere sitt 60-årsjubileum.

Publisert

Tomas E. Karlsen og Truls Jenker har styrt påmeldingsprosessen til den nye NM-konkurransen.

Konkurransen er i to faser. Den første pågikk fram til nyttårsaften hvor deltagere sendte inn sine bidrag.

Ut fra disse ble det valgt fem finalister som setter hverandre stevne i finalen på Smak 2011, torsdag 10. februar kl 17.00. Vinneren pluss følge får bli med på en eksklusiv tur til Lofoten og delta i VM i skreifiske i mars.

Juryen som dømmer finalen er, i tillegg til Mills’ egen kjøkkensjef Tomas Karlsen, Kristine Hartviksen – president i Norges Kokkemesteres Landsforening, Gunnar Hvarnes – kokk på Gastronomisk Institutt og deltager i Bocuse d`Or og Jon Nordbø – kokkeutdannet og salgssjef i Polar Seafood.