0813_horeca

Horeca 8/2013

Tro ikke at du noen gang får vite hvordan en ekte Underberg lages. I så fall må du gifte deg med den eldste arvingen, og sørge for å være gift i minst 25 år! På Senjastua serveres det 80 000 middager i året, og 25 000 av dem er fiskemiddager. Se hva du kan lese om i nr 8/2013

Publisert

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Tid for Smak

" TYPEBEDRIFT: Senjastua• Satser på fiskemiddager

RESTAURANT• Bagatelle har doblet omsetningen

UNDERBERG • Underberg – den hemmelige lille snapsen • Satser på horecamarkedet i Norge• Serveres i glass

SUKKERFRI BARMENY• Lanserer sukkerfri drink- og cocktailmeny

HORECABRANSJENS ÆRESPRIS• Ny pris: Horecabransjens Ærespris

HOTELL • Rica Hotel Narvik: Er blitt et landemerke i nord• Hotelldrøm i Kambodsja

STORKJØKKEN• Leverer kjøkkenutstyr til gigantsykehus

ØSTLANDSKE STORHUSHOLDNING • En svært god lokalmesse • Enormt messeoverskudd til vanskeligstilte• Bildeglimt og nyheter fra messen

KAFÉ• Velkommen til Bonjour i Kristiansand

INSTITUSJON • Gigantsykehus uten hovedkjøkken • – Skal gå foran med nye ideer • SiNoT Steinkjer: Ekte nordtrøndersk forpleining• Lave priser er et velferdstilbud

VIN - PORTUGAL• 500 druesorter og José Maria da Fonseca

BRANSJEJUS• Skjerpede skjenkekontroller

EIERSKIFTE OG VIRKSOMHETSOVERDRAGELSE• Verdier og verdivurderinger

PORTRETT: Kai Wahl• Bass og Bordeaux

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER/MESSENYTT •

Powered by Labrador CMS