0812_horeca

Horeca 8/2012

Alt annet enn gull i Bocuse d’Or vil være en skuffelse for Ørjan Johannessen. Og seier skal det bli med særegen norsk smak og et oppsiktsvekkende kjøttfat. Sven Erik Renaa har hatt suksess med sitt tredelte serveringskonsept i Breitorget i Stavanger. Denne høsten åpnet trønderen også Renaa: Matbaren i Trondheim. Les mer om nr 8/2012 her

Publisert

Denne utgaven inneholder:

LEDER: Mer enn det lille ekstra

" TYPEBEDRIFT: Sushi Asia Restaurant• Ærlighet og sushi

RESTAURANT• Renaa Restauranter: Suksess med tre konsepter

BOCUSE D’OR 2013 • Skal vekke oppsikt i Lyon • Statistikken sier gull• Bocuse d’Or -historikk

HOTELL • Rica Park Hotel, Stavanger: Gjestene mener dette er Norges beste• Fra Highland Hotel til Highland Lodge

VIN • Kjendisviner i alle retninger • Billig på boks, dyrt på flaske • Norge har Nordens beste vinkelner • Amarone-Alex• Omtale og smaksnotat på 20 kjendisviner

KANTINE• Sodexo/Posthuset: Personalrestaurant per intervju

LEVERANDØR• Miele med nytt utstillingsvindu

JULEDRIKKE

HORECATRENDER• Røykfrie utekafeer?

BRANSJEJUS• Arbeidstakers aktivitetsplikt ved sykdom

PORTRETT: Stig Hillestad• Hvit italiener

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •

Powered by Labrador CMS