0714-horeca

Horeca 7/2014

I Horeca nr 7/2014 kan du blant annet lese mer om årets vinner av Matomsorgsprisen, Bjørn Erik Vangen, om Norges «råeste» hotelltoalett, om verdens beste hotell i 2014, sveitsiske Grand Hotel Kronenhof, om nysatsingen Vaaghals og om Eyvind Hellstrøms nye satsing; gløgg.

Publisert

Horeca (hotell, restaurant, catering og café) er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Det viktige toalettrommet

" TYPEBEDRIFT: Checkpoint Charlie• Rock’n’ruller i Stavanger

MATOMSORGSPRISEN 2014 • Matomsorgsprisen til Bjørn Erik Vangen• Kjøkkenet – navet på Fosen folkehøgskole

RESTAURANT • Vaaghals: Satser i Barcode• Brygga 11 Stord: Pendler mellom øst og vest

BOCUSE D’OR• Reiser ikke til Lyon for å vinne fiskeretten!

HYGIENE/RENHOLD • Quality Hotel Olavsgaard: Landets råeste hotelltoalett • Dusjtoalettet på vei til norske hoteller • Toalettet på jobben brukes som frisone• Simplehuman i Norge

HOTELL• Grand Hotel Kronenhof: Dette er verdens beste hotell i 2014

GLØGG/AKEVITT • Nå kommer Hellstrøms gløgg • Eyvind Hellstrøm: Nå kan han gjøre som han vil • Akevitt-suksess • Hellstrøm med egen nettside • Gløgg med Jägermeister Spice• Eplegløgg med plomme

VIN • Champagne: Ingen over – ingen ved siden• Madeira – forsømt, udødelig «storhet»?

LEVERANDØRPROFIL/PRODUKTER • Thulefjord: Vekstforhold for gode råvarer• Kjøttfritt fra Findus

BRANSJEJUS• Når offentlige myndigheter ikke respekterer lover, vedtak og demokratiske rettigheter

PORTRETT: Jørn Lie• Bygutten som ble bondelagskokk

«KORTTENKT MAT» (tegneserie)

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER

Powered by Labrador CMS