0712_horeca
0712_horeca

Horeca 7/2012

Den 18,5 meter lange trønderlåna på 42 tonn ble flyttet åtte  kilometer på Inderøy. Nå huser det gamle bygget turister langs den gyldne omveien i  Nord-Trøndelag.  Rica Nidelven i Trondheim vant for sjuende gang, men to spennende nykommere har inntatt pallen i kåringen av den beste hotellfrokosten her til lands.Les mer om nr 7/2012 her

Publisert

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Matomsorgsprisen – en pris å ta vare på

" TYPEBEDRIFT: Yess! Hotel• Yess – det går strykende, og nå kan det bli hotellkjede

MATOMSORGSPRISEN 2012• Nils Terje Tangnes: Glødende opptatt av matomsorg

MATHALLEN• – Må bli en kanonsuksess

HOTELLFROKOST• Rica Nidelven best igjen, men spennende nykommere

NM I KOKKEKUNST 2012• Thomas Johansen Borgan ble den 17. NM-vinneren

HOTELL• Quality Hotel Waterfront: Vil markere seg med gammelt og nytt i jugendbyen

DEN GYLDNE OMVEI • Et gyllent lokalbasert turistprosjekt • Gangstad Gårdsysteri: – Gode produkter selger seg selv • Ut med druer og paprika til ost • Nominerte til Det Norske Måltid• Gammel trønderlån ble idyllisk gårdshotell

AKEVITT/EPLEBRENNEVIN • Ny akevitt fra potetland • Juleakevitt i 25 år• Apal eplbrennevin fra Hardanger

COGNAC • Cognac – tre norske vinnere • Drikker vi mer cognac?• Generasjonsskifte hos Bache-Gabrielsen

VIN – RIOJA • Rioja og familien Muga• Eldgammel vinhistorie

HORECATRENDER• Hunden – fremtidens VIP

BRANSJEJUS• Daglig leders oppsigelsesvern

PORTRETT: Eva Hole• – Vi er Petter Stordalens verktøy

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER •

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"