0613_horeca
0613_horeca

Horeca 6/2013

Både 2010, 2011 og 2012 kunne Sortlandhotellene AS vise til gode resultater og en driftsmargin godt over 10 prosent. Losby Gods i Lørenskog styrer hotellet  med en app. Se hva annet du kan lese om i 6/2013 her.

Publisert

I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER: Lykke til, Ørjan

" TYPEBEDRIFT: Sortlandhotellene• Gode tider for Sortlandhotellene

ÅRETS KOKK• Til Lyon med rutine

TASTE OF OSLO• Norges nye matfestival

BLENDER• Food Factory og Ureist mot internasjonale brands

MODERNE MAT• Insekter blir mat på Nordic Food Lab

HOTELL • Hotell Marena: Verdens nordligste kunsthotell • Bohusgården: To måneder med turister• Losby Gods: Styrer hotellet med en app

ØSTLANDSKE STORHUSHOLDNING

ØL • Utdanner ølkelnere• Øl for ikke-nerder

VIN• Chile – vindyrkingens paradis

SERVERING/HYGIENE• Ny brødservering: Mindre svinn og bedre brødhygiene

HORECATRENDER• Kan det bli for mye design?

BRANSJEJUS• Permittering

EIERSKIFTE OG VIRKSOMHETSOVERDRAGELSE• Auksjonsprinsippet lenge leve

PORTRETT: Harald Mical Jakobsen• Hotellildsjelen fra Vesterålen

• VIN • DRIKKE • PRODUKTER • • NYTT OM NAVN • BRANSJENYTT • • LANDET RUNDT • NORDEN RUNDT • VERDEN RUNDT •• HORECAMARKEDET • BFSN • BRANSJEKALENDER/MESSENYTT •

Les mer om Horeca 6/2013 her